Susan Miller’dan 'seçim' tahmini

Güncelleme Tarihi:

Susan Miller’dan seçim tahmini
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2014 02:03

Twitter hesabından Türkiye’deki sosyal medya yasaklarıyla ilgili paylaşımlarda bulunan dünyaca ünlü astrolog Susan Miller, 30 Mart'taki seçimlerle ilgili tahminlerde de bulundu.

Haberin Devamı

“Sevgili Türk takipçilerim, Twitter’a yeniden hoş geldiniz. ABD’den sonra dünyada beni en çok takip eden siz ve Brezilyalı okuyucularımı çok seviyorum” diyen Miller, Ankara İdare Mahkemesi’nin Twitter yasağıyla ilgili aldığı yürütmeyi durdurma kararına atıfta bulundu.

Ancak Türk kullanıcıların, yasağın henüz kalkmadığı uyarısı üzerine art arda eleştirel tweet’ler atan ABD’li astrolog, üstüne bir de Youtube’un kapandığını öğrendi ve “Hükümetin Twitter’ı kontrol altına almak istemesi ne kadar çaresiz olduğunu gösteriyor” yorumunda bulundu.

Bir Türk kullanıcıya yerel seçimlerin ne zaman olduğunu soran Miller; hükümetin bu hamlesinin "kötü bir fikir" olduğunu düşündüğünü, çünkü özellikle gençlerin Twitter'ı sevdiğini belirtti.

"GÜNEŞ TUTULMASI ETKİLEYECEK"

Haberin Devamı

Ardından kullanıcıların 30 Mart seçimleriyle ilgili tahmin istediği Miller’ın öngörüleri şöyle oldu:

“Yerel seçimlerin olduğu 30 Mart’ta Yeni Ay, Koç burcunda. 29 Nisan’da gerçekleşecek Güneş Tutulması da seçimleri etkileyecek. Bu, hali hazırdaki hükümetin seçimlerden sonra, sonuçlara kızgınlıkla baskıyı daha da artıracağını gösteriyor. Nisan’daki sert tutulmalarla Türkiye hengameli bir sürece giriyor. Ama doğruluk her zaman galip çıkar. Türkiye’nin siyasi iklimiyle ilgili ayrıntılı bilgim yok. Ama tutulma ve Yeni Ay dönemi, Plüton’un etkili olması, hükümetin adaletsizliği ve baskısının artmasını işaret eder.”

"Seçimlerde yüksek katılım oranı sağlarsanız, ilk adımı atmış olursunuz" diyen Miller, seçmenlerin sandığa gitmesinin hayati önem taşıdığını belirtti ve ekledi: "Haberleri izleyeceğim."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!