Seçimde kaybeden kim olacak?

İstanbul’da Mustafa Sarıgül projelerini açıkladı:

Haberin Devamı

Bisiklet yolları, hanlar, şehir parkları, vadiler, marka caddeler, açık müze kentler, kültür merkezleri, sağlık merkezleri, kent meydanları, okullar ve kreşler yapacak.

İstanbul’da Kadir Topbaş projelerini açıkladı:

Raylı sistemler, teleferikler, tünel yolları, yeni yollar ve kavşaklar, otoparklar, meydan ve cadde düzenlemeleri, parklar, kentsel dönüşüm, spor tesisleri, öğrenci yurtları ve eğitim merkezleri yapacak.

İstanbul’da Rasim Acar projelerini açıkladı:

Kurban kesim alanları, gençlik merkezleri, bakımlı mezarlıklar, sanat, kültür ve spor merkezleri, kentsel dönüşüm projeleri, enerji üretim projeleri, akıllı kent projesi ve sağlıklı kent projesi yapacak.

Ankara’da Mansur Yavaş projelerini açıkladı:

Konutlar, parklar, tüneller, çevre düzenlemeleri, yeşillendirme, Kızılay Meydanı düzenlemesi, tarım ve hayvancılık destekleme, şehir kartı projesi ve ulaşım hizmetleri yapacak.

Haberin Devamı

Ankara’da Melih Gökçek projelerini açıkladı:

Tema park, kültür merkezi, dev kanal, metro, teleferik, müzeler, termal merkezler, kongre merkezi, stadyum, oto galeri, rekrasyon merkezi ve kentsel dönüşüm yapacak.

KİM KAYBEDECEK?

Projeleri gördünüz.

Kazanan, bu adaylardan bir tanesi olacak. Peki, kaybeden kim olacak?

Hangisi gelirse gelsin, vizyon; tuğla, çimento, beton, bina ve asfaltla sınırlı olunca kaybeden her zaman Türkiye olacak.

NOT: Adayların değer yaratan projeleri var ama bir elin parmaklarını geçmez.

www.twitter.com/ozgurbolat
www.facebook.com/bolatozgur

Yazarın Tüm Yazıları