Akpınar'ın hedefi rekor

Güncelleme Tarihi:

Akpınarın hedefi rekor
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2014 01:34

Yerel seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden CHP Karşıyaka Belediye Başkan adayı Hüseyin Mutlu Akpınar, Bahriye Üçok'ta gece mitingi yaptı.

Haberin Devamı

Mahalle sakinlerinin büyük ilgi gösterdiği etkinliğe yaklaşık bin 500 kişi katıldı. Ellerinde bayraklarla CHP adayını karşılayan vatandaşlar, yoğun sevgi gösterilerinde bulundu. Akpınar'ın sözleri sık sık alkış ve tezahüratlarla kesildi.

Yerel seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden CHP Karşıyaka Belediye Başkan adayı Hüseyin Mutlu Akpınar, Bahriye Üçok'ta gece mitingi yaptı. Mahalle sakinlerinin büyük ilgi gösterdiği etkinliğe yaklaşık bin 500 kişi katıldı. Ellerinde bayraklarla CHP adayını karşılayan vatandaşlar, yoğun sevgi gösterilerinde bulundu. Akpınar'ın sözleri sık sık alkış ve tezahüratlarla kesildi.

HESAP SORACAĞIZ

Pazar günü yapılacak olan seçimlerde Karşıyaka'dan Türkiye'ye önemli bir mesaj vereceklerini söyleyen CHP adayı Akpınar "30 Mart'ta, rekor oy alacağız. Hedefimiz yüzde 80'i yakalamak. Bunun için son ana kadar kapı kapı dolaşacağız ve seçimde, ülke tarihine geçecek oy oranına ulaşacağız. 1923'le ve Cumhuriyet değerleriyle uğraşanlara, en güzel cevabı sandıkta vereceğiz. Geleceği yeniden planlayacağız ve ülkeyi, fabrika ayarlarına döndüreceğiz. 30 Mart hesap sorma günüdür. Bunun için katılımı artırmalıyız. Herkesi oy kullanmaya davet ediyorum. Oyumuza ve sandığımıza sahip çıkalım, geleceğimizi koruyalım" dedi.

Haberin Devamı

HALKLA BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİM

Karşıyaka'yı ayağa kaldıracak projeler hazırladıklarını söyleyen Akpınar "Karşıyaka'nın gelecekteki 50 yılına hitap edecek yatırımlarımızı halka rağmen değil, halk ile birlikte gerçekleştireceğiz. Mahallelerde kurulacak halk meclislerinde, yapılacak projeleri tartışacağız ve karar vereceğiz. Temiz, ulaşımda çağ atlamış, modern pazaryerlerine sahip, kentsel dönüşümünü tamamlamış bir Karşıyaka tasarlıyoruz. Büyükşehir Belediyesi'nin de projeleriyle, hayalimizdeki Karşıyaka'yı yaratacağız. Çok konuşarak değil, çok çalışarak iş yapacağım. Siyasette is bırakan değil, iz bırakan olacağım. Ben sokak adamıyım. Hiç bir zaman halktan kopmayacağım" diye konuştu.

YAŞANABİLİR KARŞIYAKA HEDEFİ

İlçe genelinde yeni sosyal donatı alanları yaratacaklarını ve var olanları düzenleyeceklerini söyleyen Akpınar "Çocuklarımız için yeni park alanları yaratacağız. Yeşil oranını artıracağız. Çevremizi kirleten moloz yığınlarından kurtulacağız. Mesleki eğitim kurslarımızın sayısını artıracağız. Belediye rant değil, hizmet kapısıdır. Ahlaklı hizmet yapacağız. Hasta, engelli, yaşlı ve emeklilere karşı sorumluluklarımızı yerine getireceğiz. Daha temiz, daha huzurlu, daha konforlu ve yaşanabilir bir Karşıyaka yaratacağız" diye konuştu.

YOĞUN TEMPO

Haberin Devamı

Günboyu yoğun tempoda çalışan CHP Karşıyaka adayı Akpınar, Karşıyaka Çarşı ile Aksoy ve Bahriye Üçok mahallelerinde esnaf ziyareti yaptı. Akpınar, Karşıyaka Spor Adamları Derneği'ni de ziyaret etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!