Renkliler renksizler

Fenerbahçe arayı açmaya başladı. Beşiktaş’ın savaşımı ise Fenerbahçe için en tehlikeli rakibi olmaya aday oldu.

Haberin Devamı

Alt sıralarda 6, 7 takım ise puan savaşına girdi. Her hafta onlar için bir final oldu. Çünkü ligden düşecek takımın sonradan tekrar dönmesinin bir hayli zor olduğunu bilinci içindeler. Futbolcular bile kendilerini düşünmek zorundalar. Olmak veya olmamak için kendilerini vitrine çıkarmak zorundalar. Beşiktaş’ın bu haf bir çok oyuncusu büyük bir renk verdi, onların bazıları da şunlar:

RENKLİLER:

Atiba(Beşiktaş): Sahada devamlı ayakta duran biri oldu. Bugünün futbolcusu olduğunu, nerede görev verilirse verilsin yaparım diyen bir oyuncu, bunun dışında da attığı golde ayrı plaket aldı.

Mustafa Pektemek( Beşiktaş):Unutulmuş futbolcuyu hayata döndüren Biliç oldu. Genç ve dinamik bir fiziğe sahip olan Mustafa, artık bende varım demeye başladı. Kafasına darbe alması, kanı bile akmasına rağmen kendisini durduramadı.

Haberin Devamı

Veli (Beşiktaş): Orta alanda yapması gereken görev ne ise yapıyor. Rakiple mücadele ediyor, hücum da bulunan arkadaşlarını servis yapıyor, bunun yanı sıra gol pozisyonlarına giriyor atıyor da. Maç bitiminde sarf ettiği enerji gözle görülüyor.

Emenike(Bahçe). Bu oyuncu sanki sırtında oksijen tüpü taşıyor gibi. Antep defans adamlarını adeta şaşkına çevirdi. Hem topla hareket t eden, rakibi ise yalnız koş mesafesini ayarlayana kadar Emenike işi bitirdi. Takımı rahatlattı.

Meireles(F.Bahçe). Uzun zamandan bu yana duran oyuncu hayata döndü. Oyun boyunca hatasız oynadı. Dinlenmek kendine yaramış.
Trabzonspor: Takım halinde futbol oynadı, tek eksiği ise böylesine gelen gol fırsatlarını değerlendiremedi ama hala ayaktayız dediler.

Kasımpaşa: Trabzonspor gibi cesur futbol oynayacağız dediler ve oynadılar, onlarda gol arayıp buldu, birde goller olsaydı, güzel futbolu daha güzel yapardı.

Ali Adnan (Rizespor): Eskişehirspor kalesini defans oynamasına rağmen en fazla tehdit eden oyuncu oldu.

Gekas(T. Konya): Gekas varsa gol de var. Bu oyuncu ne zaman oyunda olsa gol makinesi oluyor, Bursa gibi deplasmanda üç puanı getiren oyuncu oldu.

Stancu(G. Birliği): Kimi zaman durgun , kimi zaman gol kokusu alan bir oyuncu. Kendi halinde, oyun içinde sessiz gibi duruyor ama bir çıktı mı tam çıkıyor, attığı gol, attırdığı golle takımına nefes aldırdı.
Burhan(Sivas):son zamanlarda takımının istediği futboldan uzak oldu. Ama K. Erciyes gibi takımın karşısında dirilmeye başladı. Burhan’da rakibi en fazla rahatsız eden oyuncuların başında geldi, birde istediği golü atsaydı, ayrı bir güzellik olurdu.

Haberin Devamı

Yasin(K.Erciyes): Sivas sağ tarağını bir hayli hırpalayanların başında geldi, ama gol atamadı.

Kayserispor: Asansörün zemin katında. Katlara çıkmak için düğmelere basıyorlar ama istediği katlara henüz çıkmış değil. Galatasaray karşısında tüm takım nasıl olsa gemi batıyor kendilerini kurtarmak için savaş yaptılar şimdilik kazandılar.
HAFTANIN RENKLİ HAKEMİ: Halis Özkahya . Antep, Fenerbahçe yarışmasında yerinde kararlar verdi . Oyunun akışını hiç kesmedi. Yerinde dükleri çaldı, maçta başladığı gibi bitti .
HAFTANIN RENKLİ TENİK ADAMI: Biliç elindeki malzemeyi iyi kullanmasını biliyor. Yeni genç bir Beşiktaş ortaya koymak için uğraşıyor.


HAFTANIN RENKSİZLERİ:

Haberin Devamı

(Galatasaray)
Bir takımında fazla general olunca demek bir şey olmuyormuş. Her oyuncu ben varsam, Galatasaray da var dercesine bir hava içindeler. Kendilerine kötü oynamalarına rağmen dev aynasında görüyorlar. Ama futbolda bunun geçerli olmadığını hala bilmiyorlar.
Akhisar: Her takıma meydan okuyan Akhisar dan eser yoktu. Birde orta alanda Bilal’in sakatlığı takıma durgunluk getirmiş. Bir çok gol pozisyonlara giren Akhisar bu kez fren yaptı.
Olcay(Beşiktaş). Ne zaman kendisini bulacak diye herkes gibi bende merak içindeyim. Kaç haftadır olduğu yerde sayıyor. Kendine ait olan pirimi kullanıyor, ama zamanı da doluyor.

Yazarın Tüm Yazıları