ÇOMÜ'de acı üstüne acı

Güncelleme Tarihi:

ÇOMÜde acı üstüne acı
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2014 13:28

ÇANAKKALE Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ), bir gün arayla önce 21 yaşındaki öğrenci Fatma Şen'in, sonra da Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Eyüp Özdemir'in trafik kazasında yaşamlarını yitirmesiyle yasa boğuldu.

Haberin Devamı

ÇOMÜ'de ilk olarak önceki gece Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü ikinci sınıf öğrencisi Fatma Şen, Ağaköy Kampüsü'nde kaldığı yurda gitmek için yolun karşısına geçerken bir otomobilin çarpmasıyla olay yerinde yaşamını yitirdi.

Bugün ise, Ankara'ya Yükseköğretim Kurulu toplantısına gitmek üzere yola çıkan ÇOMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Eyüp Özdemir'in, Bursa'da trafik kazasında yaşamını yitirdiği haberi geldi. Art arda gelen iki acı haber nedeniyle ÇOMÜ'de büyük üzüntü yaşandı.

Rektör Prof. Dr. Sedat Laçiner ve beraberindeki diğer akademisyenler, 62 yaşındaki, evli, iki çocuk babası olan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Eyüp Özdemir'in kaza haberini alır almaz Bursa'ya gitti. Özdemir'in cenazesinin Çanakkale'ye getirileceği ve üniversitede bir tören düzenleneceği öğrenildi.

Haberin Devamı

Kaza sonrası ÇOMÜ web sitesinde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Eyüp Özdemir'in yaşamını yitirdiği duyurusu yapıldı. Duyuruda, "Elim trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Eyüp hocamıza Allah'tan rahmet ailesi ve yakınlarına sabırlar, yaralanan personelimize de acil şifalar dileriz" denildi.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!