Nefesler tutuldu... Bugün ne olacak?

Güncelleme Tarihi:

Nefesler tutuldu... Bugün ne olacak
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2014 10:48

Türkiye'de başta sosyal medya olmak üzere bir süredir 25 Mart tarihinde hükümeti ve Başbakan Tayyip Erdoğan'ı zor durumda bırakacak bazı kayıtların yayınlanabileceği iddiaları dolanıyor.

Haberin Devamı

Bu iddiaların kaynağı kesin olarak bilinmiyor. Ancak bir süredir, 25 Mart'ta Twitterüzerinden çok ciddi iddiaları içeren yeni ses kayıtlarının internete düşeceği iddiaları çok kısa süre içerisinde geniş kitlelere yayıldı ve birçok kişi tarafından dillendirilir oldu.

Sonunda, 25 Mart günü geldi. Dün geceden beri yalnızca Türkiye değil, Avrupa başta olmak üzere dünyanın farklı yerlerindeki birçok kullanıcı bu iddiaların gerçek olup olmayacağını bekliyor.

İddiaların odağında ise Erdoğan'ın bakanları ve ailesiyle yaptığı görüşmeleri yayınlayan Twitter'deki "Başçalan" hesabı yer alıyor. Başçalan hesabı, TSİ 24.00'e dakikalar kala yeni bir kayıt yayınladı.

Özel hayata dair olduğu için sosyal medya kullanıcılarının büyük tepki gösterdiği bu kayıt ve bununla ilgili tweet mesajları kısa süre içerisinde silindi. Ancak sabah saatlerinde hem video hem de bununla ilgili tweet mesajları aynı hesaptan yeniden yayınlandı.

25 Mart - YILMAZ ÖZDİL YAZDI

Haberin Devamı

'HEPSİ BEKLENTİYİ KARŞILAR'
Başçalan hesabından daha sonra, üst üste tweet mesajları atılmaya başlandı. Bunlar içinde en çok, "Aslında başından beri yayınladığımız her kayıt 25 Mart beklentisini karşılayacak cinstendi" mesajı dikkat çekti.

Ayrıca, daha önce yaptığı bir açıklamaya tekrar dikkat çeken hesap, 19 Mart'ta "25 Mart Turpu" hakkındaki beklentilerin yersiz olduğunu açıkladığını ifade etti.

İşte Başçalan hesabının geçtiği diğer tweet mesajları:

Nefesler tutuldu... Bugün ne olacak

BEKLENTİLER SÜRÜYOR
Kim ya da kimler tarafından idare edildiği bilinmeyen Başçalan hesabı, bugün yeni ya da sosyal medya kullanıcılarının tabiriyle "bomba" kayıtlar yayınlanacağı iddialarını böylece boşa çıkarmış oldu.

Ancak gün henüz yeni başladı. Türkiye'de bugün gündeme oturacak, ortalığı daha da karıştıracak bazı yeni sızıntıların olacağını bekleyenlerin sayısı hiç de az değil.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!