Birileri delip giriyorsa ben de delerim

Güncelleme Tarihi:

Birileri delip giriyorsa ben de delerim
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2014 02:00

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Astana Valisi ve Belediye Başkanı İmangali Tasmagambetov’u dün Ankara’da kabul etti.

Haberin Devamı

Gökçek, misafirlerine, geçtiğimiz günlerde ana imar planı hakkında durdurma kararı verilen Ankapark’ı gezdirdi. Burada gazetecilerin sorularını yanıtlayan Gökçek, Twitter yasağına ilişkin şunları söyledi: “Ben Twitter’a girdim, eskiden kılıç kalkan ile savaşılırdı sonra tüfek icat edildi, mertlik bozuldu. Şimdi kavga sanal alemde devam ediyor, top tüfek, her şey orada. Dolayısıyla bu sanal alemi boş bırakmaya gelmez. Yani burası birileri tarafından nasıl silah olarak kullanılıyorsa biz de aynı şekilde kullanmamız lazım. Birileri delerek giriyorsa ben de delerek girerim. ‘Bak biz de buradayız unutmayın’ demek için girdim. Sayın Başbakan’ın yaptığı davranış yüzde 100 doğru bir davranıştır. Twitter bizim mahkemelerimizden çıkan karara uymak zorundadır.”

Haberin Devamı

Erişimin yasaklanmasına rağmen Ankara Esenboğa Bulvarı’ndaki elektronik tabelalardan kaldırılmayan Twitter ilanları dikkat çekti. Yol üstünde Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin bilgilendirme ilanlarının yer aldığı elektronik yol tabelalarında, “Kentimiz ile ilgili istek, öneri ve şikayetleriniz için bir tweet yeter, Mavi Masa 153” ifadeleri yer alıyor. - Mert Gökhan KOÇ/ ANKARA

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!