KSK’nin isyanı boşuna

Güncelleme Tarihi:

KSK’nin isyanı boşuna
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2014 01:36

ADANA Demirspor karşılaşmasında nizami bir golü verilmeyince 0-0’lık skora boyun eğen Karşıyaka bu sezon hakem hatalarına boşuna isyan etti.

Haberin Devamı

Kaf-Kaf’ın maçlarına hatalı kararlarıyla damga vuran hakemler, Merkez Hakem Kurulu’ndan uyarı veya ceza almadan görevlerini sürdürdü. Fırat Aydınus deplasmanda 4-2 kaybedilen İstanbul Büyükşehir Belediyespor müsabakasında yeşil-kırmızılı ekibin 2 mutlak penaltısını es geçti. KSK’nin isyanına hiç kimse kulak vermedi, Aydınus 2 hafta sonra Süper Lig maçına atandı.

İzmir’de 1-1 biten T.Linyit randevusunda mutlak bir penaltıyı atlayan Onur Karabaş 10 gün sonra kupa müsabakasına çıktı. Bülent Yıldırım, 4-1 kaybedilen Balıkesirspor derbisinde skor 1-1’ken KSK’li Tayfun’un yüzüne çarpan topa penaltı düdüğü çaldı, maç o noktada koptu. FIFA Hakemi Yıldırım 14 gün sonra Karabük-Fenerbahçe karşılaşmasını yönetti. Deniz Ateş Bitnel, 2-1 kaybedilen Orduspor deplasmanında Mustafa’nın son dakikalarda attığı nizami golü ofsayt gerekçesiyle saymadı. Bitnel 6 gün sonra sahadaydı.

Haberin Devamı

Son Adana Demirspor maçında rakip oyuncu Erdi’nin topu çizginin yarım metre içinden çevirdiği pozisyonda golü vermeyen Abdülkadir Bitigen’e öfke kusan Kaf-Kaf isyanını TFF 1. Başkanvekili Ufuk Özerten ve Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar’a aktardı. Başkan Fatih Diniz, “Hep bizim canımız yanıyor. Kayıplarımızın hesabını kim verecek” dedi. Seyircili bir maçta bu kararın verilemeyeceğini savunan Diniz, “Artık her küfürde ceza alacağız. Taraftarımız bu kritik haftalarda bizi yalnız bırakmasın” diye konuştu.

Erdi Fair-Play ödülünü kaçırdı

KARŞIYAKA Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, “Geçen sezon Karşıyaka formasını giyen Adana Demirsporlu Erdi, topu içeriden çevirdiğini biliyordu. Hakeme gerçeği söylese Fair-Play ödülü alırdı” diye konuştu. “Sadece Orduspor ve Adana Demirspor karşındaki hatalar yapılmasa, bugün daha farklı konumda olurduk” diyen Şimşek, “Açık yüreklilikle söyleyebilirim ki müsabakanın hakkı beraberlikti. Ama golümüz verilse farklı da kazanabilirdik. Hedefimiz bitmedi. Kalan 7 maçı da kazanmaya adayız” ifadesini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!