Yalana sandıkta cevap verilecek

Güncelleme Tarihi:

Yalana sandıkta cevap verilecek
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2014 01:36

KONAK Belediye Başkanı ve DSP adayı Dr. Hakan Tartan, seçim ofisi açılışlarına Millet ve Murat Mahalleleri ile devam etti. Tartan, son günlerde gündeme getirildiğini belirttiği ‘oylar bölünecek’ söyleminin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Haberin Devamı

Projelerin ve kentin geleceğinin gündeme gelmediğini belirten Dr. Hakan Tartan, herkesin siyaset yaptığını, kendisinin ise kente hizmet etmek için gecesini gündüzüne katarak çalıştığını söyledi. Tartan, oylar bölünecek söylentilerine de açıklık getirdi. İlçe belediyelerinde kullanılacak oyların, Türkiye geneline yansımayacağının altını çizen Başkan Tartan, Konak için bölen değil birleştirici güç olarak halkın yanında olduklarını söyledi. Başkan Tartan, “Oylar bölünecek yalanı yerel demokrasilerde siyasete müdahaledir, bu yalana vatandaşlar sandıkta gereken yanıtı verecektir. Kimsenin önünde eğilmedik, kul köle yapmadık, ayrımcılığa gitmedik” dedi.

Sarıgül örneği

Kendisinin bölen değil, birleştiren aday olduğunu vurgulayan ve yapılan yanlışı halkın sandıkta düzelteceğini belirten Tartan, “Mustafa Sarıgül'ü de aday yapmamışlardı, Yılmaz Büyükerşen gibi bir insanı dahi silmişlerdi; ama onlar DSP'den seçime girerek kazandılar. Konak'ta da böyle olacak” diye konuştu. 2009 seçimlerinde yaşananları hatırlatan Tartan şöyle konuştu:

Haberin Devamı

“Bakın Sayın Sarıgül bugün CHP'nin İstanbul'daki en büyük gücü. DSP kucak açmasaydı, bugün Sarıgül olur muydu? Siyasetin bazen açmazları var, engelleri var, halkın istemi dışındaki baskıları var. Ama güzel olanı halkın hep en doğru kararı vermesi. Ben de halka verdiğim sözleri yerine getirmek için bir dönem daha şans istiyorum. Başladığım güzel işler var, onları tamamlayacağım."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!