Park Bornova'da otomobil çekilişi

Güncelleme Tarihi:

Park Bornovada otomobil çekilişi
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2014 01:51

PARK Bornova Outlet Center'in 9'uncu otomobil çekilişi Milli Piyango, Noter ve ziyaretçilerin katılımıyla yapıldı.

Haberin Devamı

15 Aralık-15 Mart tarihleri arasında gün içinde toplam 75 TL'lik alışveriş yapanların şans kuponu alabildiği kampanyaya 58 bin 133 iştirakçi katıldı. Park Bornova Outlet Center orta alanında düzenlenen çekilişe AVM ziyaretçileri yoğun ilgi gösterdi. Noter ve Milli Piyango huzurunda yapılan çekilişi Radyo Pause canlı yayınladı. Yarışmalar ve sürpriz hediyelerle renklenen çekilişte İzmir Bayraklı'da oturan evli ve iki çocuk babası Pınarbaşılı esnaf Mehmet Yeğen n 40242 numaralı şans kuponunu ile son model kırmızı Opel Astra'nın sahibi oldu.

Çekiliş sırasında telefonla bağlantı yapılan talihli, hayatında ilk kez böyle bir şans elde ettiğini belirterek, kışlık alışverişlerini yaparken otomobil kazanmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getirerek teşekkür etti.

Haberin Devamı

Park Bornova Outlet Center Genel koordinatörü Aysel Öztezel, Ege Bölgesi'nin ilk AVM'si ve ilk outleti Park Bornova'nın dokuzuncu kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlenen kampanyaya gösterilen yoğun ilgiye teşekkür etti. Öztezel, "Kampanyamızda gerçek outlet fiyatları ile alışveriş eden Egeliler Opel Astra kazanma şansına da sahip oldu. Park Bornova her zaman kazandırmaya devam ediyor. Otomobil çekiliş kampanyalarımız ise artık geleneksel hale geldi, biz de bu kampanyaları düzenlemekten mutluluk duyuyoruz" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!