'Futbolcularımız yol parası bile bulamıyor'

Güncelleme Tarihi:

Futbolcularımız yol parası bile bulamıyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2014 16:53

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bozüyükspor'un kaleci antrenörü Hüseyin Avni Yüce: 'Yetkililerin duyarlı davranmasını istiyoruz.'

Haberin Devamı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bozüyükspor'un kaleci antrenörü Hüseyin Avni Yüce, takımı en son terk edecek kişilerin, kendisi ve futbolcuları olduğunu belirterek, "Futbolcularımız evlerine gitmek için yol parası bile bulamıyor. Yönetimimizin de eli kolu bağlı. Yetkililerin duyarlı davranmasını istiyoruz. Matematiksel olarak çok az bir şansımız olsa da, sahadaki performansımıza göre bitkisel hayatta olduğumuzu söyleyebilirim. Bundan sonra prestij maçlarına çıkacağız" dedi.

Yüce, yaptığı açıklamada, takımın, sezonun ikinci yarısının başlamasına 1 gün kala kurulması nedeniyle istedikleri performansı sahaya yansıtamadıklarını söyledi.

Takımın kaliteli futbolculardan kurulu olduğunu vurgulayan Yüce, şunları kaydetti:

"Takımımız ikinci devrenin başlamasına 1 gün kala kuruldu ve gerekli hazırlık çalışmalarını yapamadık. Ayrıca Türkiye'de profesyonellik anlayışı tam oturmadığından dolayı kulüp bulamayan futbolcular, o sezonu 'ölü sezon' kabul ederek antrenmanlarını yapmıyor. Bizim şanssızlığımız da bu. Yoksa takıma baktığımızda çok kaliteli futbolculardan kurulu. Bu nedenle istediğimiz sonuçları alamıyoruz. Bizi destekleyen taraftarımızdan özür diliyoruz. Her ne olursa olsun, bu gemi ne kadar su alırsa alsın, son noktaya kadar götüreceğiz ve Bozüyükspor'u en son terk eden kişiler biz olacağız. Kaçan taraf biz olmayacağız."

Takımın yaşadığı maddi sıkıntılara da dikkati çeken Yüce, "Futbolcularımız evlerine gitmek için yol parası bile bulamıyor. Yönetimimizin de eli kolu bağlı. Yetkililerin duyarlı davranmasını istiyoruz. Matematiksel olarak çok az bir şansımız olsa da, sahadaki performansımıza göre bitkisel hayatta olduğumuzu söyleyebilirim. Bundan sonra prestij maçlarına çıkacağız. Buna rağmen mücadelemizi lig sonuna kadar sürdüreceğiz" diye konuştu.

BAKMADAN GEÇME!