Trabzon hentbol takımında galibiyet sevinci

Güncelleme Tarihi:

Trabzon hentbol takımında galibiyet sevinci
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2014 13:46

Maliye Milli Piyango'yu 31-29 yenen Trabzonspor'un antrenörü Ahmet Kaynak, zor geçen bir maçtan galibiyetle ayrılmayı başardıklarını söyledi.

Haberin Devamı

Kaynak, yaptığı açıklamada, Maliye Milli Piyango'nun Trabzon'a iddialı geldiğini belirterek, "Biz maça sorumluluklarımızın bilinciyle çıktık. İyi hazırlandığımız fakat zorlu geçeceğini düşündüğümüz bir maçtı ve umduğumuz gibi de oldu" dedi.

Her iki tarafın da karşılaşmaya hızlı başladığını vurgulayan Kaynak, şöyle devam etti:

"Böyle de olunca oyun bir gitti, bir geldi. İlk yarı boyunca her iki tarafta birbirlerine üstünlüğünü kabul ettirmek için elinden geleni yaptı. Bu
yarıda biz daha başarılı olduk ve devreyi 3 sayı farkla önde kapattık. Fakat ikinci yarıya kötü başladık ve rakibimiz geriden gelerek 3 sayı önümüze geçmeyi başardı. Tabi, biz diğer taraftan Nilüfer Belediyesi'nin maçını da takip ediyorduk. Sıralamada olası bir değişiklik, play-off'ta aleyhimize olacaktı. O maçtan gelen haberler lehimize olunca, sporcularımızda oyunda rehavete kapıldılar. Yine de maçın bitimine kısa süre kala çabuk toparlanarak oyunda önce eşitliği ardından da bizi öne geçiren sayıları bularak maçtan galibiyetle ayrıldık."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!