Ödemiş’e Yıldırım müjdeler

Güncelleme Tarihi:

Ödemiş’e Yıldırım müjdeler
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2014 15:02

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Ödemiş mitinginde konuştu, Küçük Menderes havzasında Üniversite kurulacağını söyledi.

Haberin Devamı

Efeler diyarında olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Yıldırım, “Bergama’da Bakırçay Üniversitesi, Ödemişte de Küçük Menderes Üniversitesi kuruyoruz. Ayrıca söz verdiğimiz gibi Ekonomi Üniversitesi’nin 2 bin kişilik fakültesini de Ödemiş de yapıyoruz” diye konuştu. Yıldırım, Ödemiş mitinginde bugün YGS sınavına girecek öğrencilere de başarılar diledi.

“Ödemiş’e ne yapsak yakışır”
İzmir’in Ödemiş ilçesinde hükümet konağı önünde düzenlenen mitinginde kendisini bekleyen çoşkulu kalabalığa hitap eden Binali Yıldırım, Ödemiş’e geçmişte gelen siyasetçilerin para topladıklarını ama hizmet getirmediklerini belirtti. Borçları ödemeye kendilerinin geldiğini kaydeden Yıldırım, “geçtiğimiz hafta Orman Bakanı Veysel Eroğlu ile birlikte Rahmanlar barajının temelini atmaya geldik ve Bu baraj Ödemiş’in 100 yıllık içme suyu problemini çözecek. Bu hafta yine müjdelerle geldim. Ödemiş’e ve Küçük menderes havzasına ne yapsak yakışır” dedi.

Haberin Devamı

“Ödemiş’i ayağa kaldıracağız”
Yaklaşık 3 bin kişilik kalabalığa seslenen Yıldırım, konuşmasına şöyle devam etti; “Baharın habercisi Nevruz gününde yine müjdeler vermek için geldim. Ödemiş’in duble yollarını, Ödemiş-Aydın tüneli, Ödemiş-Salihli, Ödemiş-Nazilli ve Kiraz-Alaşehir yolları ile Ödemiş’i çıkmaz sokak olmaktan kurtaracağız. Ödemiş’e doğal gaz getireceğiz, Ödemiş’in Organize sanayi bölgesini ayağa kaldıracağız. İş ve aş imkânları sağlayacağız. Sütçülük ve hayvancılık canlanacak. Önceki hafta geldiğimde Ödemiş’e ekonomi Üniversitesine bağlı bir Fakülte söz verdik. Ödemiş’te 2 bin öğrenciye eğitim imkanı sağlayacak olan fakülte Ödemiş ekonomisine can katacak. Fakülte ile ilgili tüm işlemler tamam. Bu Fakülteyi seçimlerden hemen sonra kuracağız, hayırlı olsun.”

“Doğa turizmi canlanacak”
Ödemiş her şeyin en iyisinin layık olduğunu kaydeden Yıldırım, sadece Ödemiş için sadece acil olarak 90 proje öngördüklerini belirterek Ödemiş’ten Gölcük’e ve oradan da Bozdağ kayak merkezine kadar ve 4 istasyonu bulunan 20 kilometrelik Teleferik yapacaklarını söyledi.

Haberin Devamı

Küçük Menderes Üniversitesi müjdesi
Sözleri sık sık “İzmir’e Binali Yıldırım gerek”, “Binali nerede biz oradayız”, “Yolların Kralı Binali Yıldırım” sloganları ile kesilen Yıldırım, sözlerini şöyle sürdürdü; “Ödemiş’e Küçük Menderes Üniversitesi’ni yapacağız. Ödemiş’te Üniversite ve bu üniversiteye bağlı, Kiraz, Beydağ, Tire, Bayındır fakülteleri de olacak. Kuzey’de Bergama’da Bakırçay Üniversitesi, Güney’de Küçük Menderes Üniversitesi. Her iki havzamıza hayırlı olsun. Hizmet bizden, 30 Martta destek sizden.”

İzmir büyükşehir Belediye Başkan adayı ile birlikte İlçe Başkanı Ali Hadim, Ödemiş Belediye Başkan adayı Mahmut Badem, Anavatan partisi eski genel başkan yardımcısı ve devlet eski bakanı Ekrem Pakdemirli’de yeni Belediye meclis üyesi adayları ile birlikte halkı selamladılar.

Haberin Devamı

İzmir’i kaptan Binali Yıldırım’a emanet edin
Anavatan Partisi eski Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Pakdemirli de Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı Binali Yıldırım’ın Türkiye’ye çağ atlatan efsane bakan olduğunu söyledi. Yıldırım’ın Türkiye’yi uçurduğunu vurgulayan Pakdemirli, “Ödemiş Belediye Başkan Adayı Mahmut Badem’i hepiniz biliyorsunuz. Anlatmaya gerek yok. İzmir’de Bakanlığım döneminde Bölge Müdür Yardımcımızdı. Ege bölgesine ve İzmir’e çok büyük hizmetleri oldu. Başarılı hizmetlerin altında imzası var. Sayın Binali Yıldırım ise deniz, hava ve kara taşımacılığında Türkiye’ye çağ atlattı. Türkiye’de büyük işlerin altında imzası olan böylesi çalışkan bir bakan İzmir’de neler yapar, düşünmeye bile gerek yok. İzmir ve ilçelerini kapsayan ve insana dokunan 1414 proje var. Ben Sayın Yıldırım’a İzmir Büyükşehir Belediyesinin kaptanlığını, Mahmut Badem’e de Ödemiş’i emanet etmenizi istiyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı


Gurbetçinin Binali Yıldırım sevgisi!
Yıldırım’ın gurbetçi hayranı
Binali Yıldırım sevgisi yer zaman tanımıyor
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, çalışkanlığı ve mütevaziliği ile her gittiği yerde vatandaşların sevgi seli arasında kalırken, bazı hayranlarının yaptıkları da dikkat çekiyor. Binali Yıldırım için 3 bin kilometre öteden Almanya’dan gelen ve 2 lüks otomobilini (BMW ve Mercedes) “Binali Yıldırım’la Çok Kolay” yazısıyla donatan Türk-Alman vatandaşı Turgut –Arzu Aksoy çifti, İzmir’de Yıldırım için gönüllü kampanya yürütüyor. Üzerinde Binali Yıldırım’ın fotoğrafının ve İzmir projelerinin fotoğrafının basılı olduğu t-şhirt yaptırarak vatandaşlara dağıtan Aksoy çifti, seçim çalışmaları yapan Binali Yıldırım’ın önüne çıktı. Otomobilleri gören Yıldırım, arabasından inerek otomobilleri inceledi. Teşekkür eden Yıldırım, genç hayranı ile birlikte direksiyona da geçti. Yıldırım’ın kaptanlığındaki şehir turu Alsancak semtinden Balçova Kaya Termal Otel’e kadar sürdü. Otomobilin direksiyon koltuğunda Yıldırım’ı görenler kısa süreli şaşkınlık yaşarken, cep telefonları ile Binali Yıldırım’ı görüntülemeye çalıştı. Yıldırım, direksiyonda vatandaşların ilgisine el sallayarak karşılık verdi.
“İzmir’e bir tek Binali Yıldırım hizmet eder”
İzmir’in Bornova İlçesi’nde işyeri bulunan 39 yaşındaki Turgut Aksoy, 36 yaşındaki eşi Arzu Aksoy ile birlikte İzmir’i karış karış geziyor. Aksoy çifti, Binali Yıldırım’ın afiş fotoğrafının kaplı olduğu otomobillerini ayrı ayrı kullanıyor. İzmir’in hizmet görmeyen bir şehir olduğunu belirten Aksoy, “Benim Bornova’da ısı tesisatları üzerine işyerim var. İlk olarak 7 yıl önce İzmir’e geldim. Havaalanından indikten ve şehre doğru geldiğim sırada yere göğe sığdırılamayan İzmir burasımı diye düşündüm. Çok şaşırdım. İşim gereği sürekli olarak İzmir’e gidip geliyorum ama herhangi bir iyiye gidiş, yenilik göremedim. Bize göre İzmir’e hizmet edecek ve güzellik katacak tek isim Binali Yıldırım’dır” diye konuştu.
“İzmir’i kurtarın” diye bağırıyorlar
Aksoy çiftiyle sohbet eden Binali Yıldırım, otomobille gezerken vatandaşların ne tür tepkiler verdiğini sorduğu Aksoy çifti, “İçinde sizin olduğunuzu sanarak “İzmir’i kurtarın” diye bağırıyorlar. Çok olumlu ve güzel tepkilerle karşılaşıyoruz diye yanıt verdi. İzmir Binali Yıldırım’ı çok seviyor” şeklinde yanıtladı. Aksoy çiftinin seçim sonuna kadar İzmir’de gönüllü kampanya yürüteceği öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!