Zolan'dan fabrika ziyareti

Güncelleme Tarihi:

Zolandan fabrika ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2014 01:35

DENİZLİ'de seçim çalışmalarını sürdüren Denizli Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, tekstil fabrikalarını gezerek işçilerden destek istedi.

Haberin Devamı

Denizli'de 10 yılda yaptıkları çalışmaları anlatan Zolan, uyum içinde çalışma için Pamukkale adayı Hüseyin Gürlesin ve Merkezefendi adayı Muhammet Subaşıoğlu'na da destek isteyerek, "Şimdiye kadar birlikte başardık, bundan sonra da birlikte başaracağız. Denizli'yi nakış gibi işleyeceğiz" dedi.
Seçim çalışmaları kapsamında Denizli Organize Sanayi Bölgesi'ndeki fabrikaları gezip, işçilerle bir araya gelen AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, Pamukkale adayı Hüseyin Gürlesin ve Merkezefendi adayı Muhammet Subaşıoğlu ile birlikte işçilerden yerel seçimlerde destek istedi. Denizli'de Ak Parti'nin 10 yıllık belediyeciliğinde yapılan hizmetleri anlatan Zolan, "Büyüyen Denizli'de el birliği ile hizmetlerimize devam etmek istiyoruz. Denizli'de ne kadar güzellik görüyorsanız, ne kadar övünecek şey görüyorsanız onlar, 10 yıldır bize destek verdiğiniz için sizin eserinizdir. Onların kahramanı sizlersiniz. Bunları birlikte başardık. Denizli'ye yeniden hizmetkar olmaya talibiz " dedi.
Denizli il merkezinde artık iki ilçe belediyesi olduğunu hatırlatan Zolan, "Denizli artık büyükşehir. Büyükşehirde ilçelerle uyum içinde çalışmak önemli. Büyükşehir, Pamukkale ve Merkezefendi'de bizleri desteklerseniz Denizlimize hizmetlerimiz katlanacaktır. Bu kent için 222 dev proje hazırladık. Denizli bir dünya kenti olsun istiyoruz. Denizli'de yapılacak çok hizmetlerimiz olacak. Bunu yaparsak birlikte yaparız. Kazanan Denizli olsun" diye konuştu.
Merkezefendi Adayı Muhammet Subaşıoğlu, kent merkezinde uyumun çok önemli olduğunu belirterek, Merkezefendi için hazırladıkları projeleri büyükşehirin desteği ile gerçekleştireceklerini söyledi. Subaşıoğlu, " Üç belediye arasında oluşabilecek uyumsuzlukta kaybeden Denizli olur. Bu uyumu bozmayın. Gelin üç belediyede de bize birlikte görev verin. Pamukkale'de, Merkezefendi'de ve Denizli'de büyük hayallerimizi ve projelerimizi gerçekleştirelim" dedi.
Pamukkale adayı Hüseyin Gürlesin ise 121 dev proje hazırladıklarını, Pamukkale'yi yapacakları etkinliklerle dünyaya duyuracaklarını söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!