Mansur Yavaş ile Melih Gökçek’e manken rakip

Güncelleme Tarihi:

Mansur Yavaş ile Melih Gökçek’e manken rakip
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2014 01:30

Ankara’da uzun yıllar mankenlik yapan ve defilelerin aranan isimlerinden biri olan Belgin Saydan, ‘Bağımsız Büyükşehir Belediye Başkan Adayı’ olarak, Mansur Yavaş ile Melih Gökçek’in karşısına çıktı.

Haberin Devamı

Metropol kentlerde güçlü partilerin kadın aday göstermediğini belirten Belgin Saydan, “80 yıldır erkekler belediyeleri yönetiyor. Ben Ankara’nın güzelliğine güzellik katacağıma inanıyorum. Özgüvenimi, yüreğimi ortaya koyup adaylığımı açıkladım. Ankara’nın ruhuna dokunacağım. Artık takdir Ankaralılar’da. Bu ilk ve son şansları olabilir. Beni değerlendirmelerini istiyorum” diye konuştu. Saydan, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Ankara’yı diğer başkan adaylarından daha çok tanıdığımı ve bildiğimi söyleyebilirim. Geçimimi mankenlik yaparak sağladım ama sadece fiziki güzelliğe önem vermedim. Ankara’ya aday olurken kadınlara öncü olmak cesaretlendirmek istedim. Yerel yöneticilerin klasik belediyecilik anlayışlarından sıyrılıp yeni bir vizyon arayanlar için aday oldum. Diğer adayların dediği gibi, ‘Oy verin hizmet alın’ duygusuyla hareket etmeyeceğim.”

Haberin Devamı

Mansur Yavaş ile Melih Gökçek’e manken rakip

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!