Herkese bir sürpriz var

Güncelleme Tarihi:

Herkese bir sürpriz var
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2014 23:07

Yeni ayın getirdiği yeni fırsatlar herkesi sevindirecek. 30 Mart’taki yeni ay tüm burçlara için olumlu gelişmelerin habercisi. Başak’lara ve Balık’lara maddi sürprizler, Boğa’lara ve Kova’lara seyahat, Koç’lara ve Yengeç’lere ummmadık fırsatlar kapıda.

Haberin Devamı

http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/80711/2/1/26060386/susan-miller-23032014

KOÇ
29 Mart’ta romantik bir gün için hazırlığınız yapın ama şartları çok zorlamamaya çalışın. Çünkü 30 Mart’taki yeni ayla birlikte zincirlerinizden kurtulup farklı alanlara yönelmek isteyebilirsiniz.

BOĞA
29 Mart’ta hayatınıza yeni bir planla devam etmek isteyebilirsiniz. Ama karşınıza çıkacak engeller sizi yavaşlatabilir, pes etmeyin. Kısa bir seyahat düşünüyorsanız 30 Mart’taki yeni ay ve devamındaki 10 gün ideal.

İKİZLER
Merkür’ün hediye ve şans gezegeni Jüpiter’le olan ilişkisi, bu haftaki en iyi gününüzün 26 Mart olmasını sağlayacak. Ayrıca 30 Mart’taki yeni ayla birlikte pek çok yaratıcı insanın katılacağı bir etkinliğe davet edileceksiniz.

YENGEÇ
Yeni ayın etkisiyle 30 Mart’ta hiç beklemediğiniz bir kariyer pozisyonu haberi alacaksınız. Başvurduğunuzda bir yarışa girmeniz gerekse de, ümidinizi kaybetmeyin çünkü pozisyona en uygun kişi siz olacaksınız.

Haberin Devamı

ASLAN
30 Mart’ta uzun zamandır yapmak istediğiniz macera dolu seyahat ayağınıza gelecek. Ayrıca şu sıralar en yaratıcı fikirlere sahip olduğunuz bir dönemdesiniz. Kariyerinizle ilgili bunu kullanmayı ihmal etmeyin.

BAŞAK
26 Mart’ta aklınızdaki fikirleri çevrenize anlatın ya da yazıp gönderin, alacağınız olumlu dönüşlere ve durumun nasıl ilerlediğine inanamayacaksınız. Yeni ayla birlikte maddi konularda yeni bir fırsat çıkabilir.

TERAZİ
İnandığınız bir fikir varsa 26 ya da 27 Mart’ta bunu patronunuza anlatmalısınız. Sonuçları çok iyi olacak. Ayrıca 30 Mart’taki yeni ay sayesinde yakın ilişki yaşadığınız kişiyle ilgili çok güçlü değişimler olabilir.

AKREP
İşinizle ilgili beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Çok fazla iş çıkabilir ya da yönetim ve çalışanlarla ilgili büyük değişimler olabilir. Merak etmeyin, hepsinin sonucunda işleriniz çok daha iyi bir hale gelecek.

YAY
Bu hafta sosyal etkinliklere katılmaya özen gösterin. 30 Mart’taki yeni ayın etkisiyle romantizm kapınızda olacak. Gerçek aşkı bulmanız an meselesi. Üstelik bu kişiyle hiç alışılmadık bir şekilde tanışacaksınız.

Haberin Devamı

OĞLAK
29 Mart’ta bazı kişiler hakkında karışık duygular hissedebilirsiniz. Çözümse, aranızda daha iyi bir iletişim kurmaktan geçiyor. 30 Mart’tak yaşadığınız yerle ya da ailenizle ilgili bazı değişimler olabilir.

KOVA
Bir çıkmazın içindeysen hiç beklemediğiniz kişilerin etkisiyle çözüm yolunu bulacaksınız. Yeni ay, kısa mesafeli bir seyahati tetikleyebilir. Ama gitmeden önce mutlaka hava durumunu kontrol edin. Beklediğiniz gibi geçmeyebilir.

BALIK
Merkür’ün burcunuzdaki etkisiyle yaratıcılığınız, sezgileriniz ve öngörüleriniz çok kuvvetli olacak. 26 Mart’ta bu durum daha da öne çıkacak. 30 Mart’taki uzun zamandır aklınızda olan proje için büyük bir maddi destek bulacaksınız.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!