Twitter göndermesi salonu kahkaya boğdu

Güncelleme Tarihi:

Twitter göndermesi salonu kahkaya boğdu
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2014 10:47

Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde başarı hikayesini anlatan Chobani kurucusu ve CEO’su Hamdi Ulukaya’nın oturumuna Twitter yasağına yaptığı gönderme damgasını vurdu. Ulukaya Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in Chobani’yi Twitter’dan tebrik ettiğini hatırlatarak “İnşallah daha çok tweet atar” dedi. Bunun üzerine salon kahkahalara boğuldu.

Haberin Devamı

Uludağ Ekonomi Zirvesi’nin ikinci gününün ilk oturumunda Chobani kurucusu ve CEO’su Hamdi Ulukaya Chobani’nin başarı hikayesini anlattı. 1 milyar dolara ABD’de en hızlı ulaşan start up girişimi olarak hikayesini Erzincan’dan ABD’ye detaylarıyla anlatan Hamdi Ulukaya Twitter yasağına yaptığı gönderme ile salondan büyük alkış aldı.

Kraft’tan aldığı fabrika ile kısa sürede 1 milyar dolar ciroya ulaşan Chobani CEO’su Hamdi Ulukaya başarıya ulaştıktan sonra ABD’de yaşayan Türk liderlerden tebrikler aldığını söyledi. Muhtar Kent, Kemal Derviş gibi isimlerin kendine ulaşıp kutladığını belirten Ulukaya “Bakan Mehmet Şimşek de attığı tweette Chobani’nin başarısını kutladı. İnşallah Bakan Şimşek daha çok tweet atar” diyerek Twitter yasağına gönderme yaptı. Bunun üzerine salon kahkahaya boğulurken büyük alkış koptu.

Haberin Devamı

MEHMET ŞİMŞEK TWEET İLE KUTLAMIŞTI
Reuters Business, Twitter hesabından 21 Temmuz 2013’te ABD’deki yoğurt pazarını gösteren bir grafik paylaşmış bu grafikte de Chobani yüzde 19.1 pazar payıyla ikinci olarak yerini almıştı. Maliye Bakanı Mehmet Şimşek de Reuters tweetine atıfta bulunarak “Congratulations Chobani!” (Tebrikler Chobani) yazarak Twitter’dan Chobani’yi kutlamıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!