Yalan çalan talan

Güncelleme Tarihi:

Yalan çalan talan
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2014 01:45

AKP’nin 11 yıllık iktidarında kendisinin uygulamaya geçirdiği 3 lobi var: 1’incisi yalan lobisi, 2’ncisi çalan lobisi, 3’üncüsü de talan lobisidir.

Haberin Devamı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Erdoğan’ın lobi iddialarına tepki göstererek, “Başbakan faiz lobisinden bahsediyor. Sanki ülkeyi yöneten kendisi değil. Bu lobiler gibi bir de AKP’nin lobileri var. 11 yıllık iktidarında uygulamaya geçirdiği 3 lobi var: 1’incisi yalan lobisi, 2’ncisi çalan lobisi, 3’üncüsü de talan lobisidir” dedi. Yerel seçim için dün Kars ve Iğdır’a giden Bahçeli, şunları söyledi:

OYUNUZA SAHİP ÇIKIN

Bu seçimlerde mutlaka sandığa gitmeliyiz. Oy kullanmakla da kalmayıp oyumuza da sahip çıkmalıyız. O gün görev orucu tutacaksınız. Aç kalabilirsiniz ama size güvenerek sandığa giden vatandaşlarımızın hakkını yedirmeyeceksiniz.
m 9 gün içerisinde hiç beklenmedik bir şekilde hileler, oy pusulaları çalıntıları duyulmaya başladı. Sosyal olaylar da yaratılarak seçimlerin meşruiyetinin kaybettirilmesi ve seçimleri belki de büyük zafiyet içerisinde tartışabilir hale getirilmesi düşünülebilinir. Kışkırtmalara aldırış etmeyiniz. Sokağa inme gibi tahrike kapılmayın.

Haberin Devamı

SIKINTIYI KÖRÜKLÜYOR

19 Mart’ta Kars’ta acı verici bir olay yaşandı. 6 TÜİK çalışanı katledilmiştir. İşte hep bu sosyal bunalımların sonucudur. Tam 95 gün oldu. Halen Recep Tayyip Erdoğan, her tarafa saldırıp hakaret ediyor ve Türkiye’de önemli sıkıntıların devamını sanki körüklüyor. Soruşturmalar başladığı günden itibaren bir panik yaşanıyor. 8.30’da Başbakan oğlu Bilal Bey’i arıyor. ‘Oğlum bazı gelişmeler var, evde ne varsa sıfırla’ diyor. Toplam 1 milyar dolar var. Bu bilinince hırçınlaşıyor ve sağa sola saldırıyor. Bu ayıbı kınıyorum bu bir terbiyesizliktir, Başbakan’a yakışmaz.

Başbakan 12 Mart’ta televizyondaki konuşmada mezhep ayrımcılığını körüklemiş ve ehli beyt sevdalılarını aşırı incitmiştir. 17 Aralık’tan sonra bazı tespitler yaptıklarını belirtip, Cemaat’i kastederek, ‘Bunlarda takiye, yalan, iftira, fitne, fesat var. Şia’yı felan geçmiş vaziyetteler. Şia bunların eline su dökemez’ diyor. Şimdi Türkiye’de Recep Tayyip Erdoğan’ın 11 yıldan beri yaptıklarının bir özetidir, edepsizliğidir. Türkiye’nin Başbakanlığı’na yakışmayacak bir şahsiyettir.

Haberin Devamı

SÖZÜM ERDOĞAN VE DÖRTLÜ ÇETEYE

Bir yandan 36 etnik grubu tahrik ediyorsun, öbür yandan mezhep ayrımcılığına giriyorsun. Hepsinin altında 1 milyar dolar rezaletinin üstünü örtmek yatıyor. AKP’ye oy vermiş arkadaşlarım sizler üzülmeyin sözüm size değil, 11 yıldan bu yana tek adam rolüne girip diktatörlüğe heveslenen, şu an için istenmeyen adam olarak milletçe ilan edilmiş Recep Tayyip Erdoğan ve yanındaki dörtlü çeteyedir. 11 yıllık tabloya yakından baktığınızda, tablonun bir köşesinde açlık, diğerinde asayişsizlik, aşağısında adaletsizlik, altında ahlaksızlık var. Bu 4A içinde AKP’nin iktidarını görmek mümkündür.

SOĞANA ÇEVİRMİŞŞİN

‘Montaj, komplo’ diyorsun. Sen başbakan değil misin? Ver talimatı, savcılar harekete geçsin. İçişleri Bakanı yolsuzluk yapacağı yerde yolsuzlukların peşine düşsün. Sana niye komplo yapsınlar? Sen 11 yıldır Türkiye’yi komplolarla yönetmiş soymuş soğana çevirmişsin. Ne yaparsan yap bu gerçek ortaya çıkacaktır. MHP bir iktidar olsa senin 7 göbeğinden hesap sormazsam namerdim.

Haberin Devamı

Dedin ki ‘benim partimin adı AKP değil, AK Parti.’ Demek ki yolsuzluğun, rüşvetin, adam kayırmanın, hırsızlığın üstünü örtmek için beyaz bir Amerikan bezini üstüne sermişsin ve onun altında kapkara işler yapıyorsun. Bu iktidar döneminde haram üzerinden para kazanan, şerefsizce servete sahip olanlar, bunlar içerisinde iş adamları da var.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!