Meydanda bayraklı koalisyon

Güncelleme Tarihi:

Meydanda bayraklı koalisyon
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2014 01:30

Beypazarı’nda CHP, MHP ve AK Parti bayraklarıyla karşılanan CHP Büyükşehir Belediye Başkan Aday Mansur Yavaş, “Doğal koalisyon kuruldu. Barışın sembolü olacağız” dedi. Melih Gökçek’i yuhalatmayan Yavaş, “Yuh yok. Her yuh çekenden 5 oy istiyorum. Bunları sandığa saklayın” derken, MHP’li bir grubun, “Vur de vuralım, öl de ölelim” sloganlarına da izin vermedi. Yavaş, Beypazarı mitinginde özetle şunları söyledi:

Haberin Devamı

“Beypazarı, görev yaptığım süreçte sizlerin de verdiği katkıyla Türkiye’nin 10 ilçesinden biri haline geldi. Yaptığımız projelerin çoğunu parti ayırmaksızın herkesin dilindeydi. Bundan dolayı her partiden belediye başkanlığı teklifi aldım. En sonunda yapılan çalışmalarla, Türkiye’de güzel bir ittifak kuruldu. Bir işbirliği ve güç birliği yapıldı. Zamanında çekişen bu kuvvetler ve partiler, artık Türkiye’deki huzurun ve barışın sembolü olacak. Doğal koalisyon kuruldu.

RANT BİRİLERİNİN CEBİNE GİDİYOR

Türkiye’nin en borçlu belediyeleri arasında Ankara Büyükşehir Belediyesi bulunuyor. Ne kadar borcu olduğunu Sayıştay bile açıklayamıyor. Neden olduğunu biz biliyoruz. Tanesi 8 bin 500 liraya ağaç alınıyor. Sanki biz de yok. Beypazarı’nda ağaç yetişmiyor mu? Otopark mafyası almış başını gidiyor. Hafriyat gelirleri yine aynı durumda. ‘İmar rantından gelecek para belediyeye aktarılacak’ dediğimde kızıyorlar. İmar rantı belediyeye aktarılamazmış. Sayın Gökçek, birilerinin cebine girince sıkıntı olmuyor da vatandaşın cebine girince mi sıkıntı oluyor.

Haberin Devamı

AK PARTİ’NİN ANKETİNDE ÖNDEYİZ

AK Parti’nin yaptığı anketlerde bile önde çıkıyoruz. Kendi anketlerini yapan firma dahi bizi önde gösterdi. Allah nasip ederse Ankara’nın Büyükeşhir Belediye Başkanı oluyoruz. Sizlerin de desteği ile oluyoruz. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olacağız, rozetimizi çıkartacağız ve hepimizin başkanı olacağız. 20 yıldır aynı filmi izlettiler. 20 yıldır aynı yemeği yedirdiler. Bir 5 yıl Beypazarı Baklavası ikram edilecek ve tatlı yiyecek tatlı konuşacağız.”

Miting alanında konuşması sık sık kesilen Yavaş’a destek vermek isteyen vatandaşlar, “Beypazar’da partim, Büyükşehir’de Mansur abim” sloganları attı. Yavaş’ın seçim mitingini Alman Televizyonu ART ve Fransız televizyonu AFP de izledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!