Direk var lamba yok

Güncelleme Tarihi:

Direk var lamba yok
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2014 01:35

Başkent Bulvarı ile 1820. Cadde’nin kesiştiği kavşağa trafik lambalarının takılmaması çevre sakinlerinin şikayetine neden oldu. Vatandaşlar, “Direkleri monte ettikten sonra hiçbir çalışma yapmadılar, kavşakta 2 aydır trafik lambası yok” dedi.

Haberin Devamı

Batıkent Başkent Bulvarı ile 1820. Cadde’nin kesiştiği noktada yer alan kavşağa trafik lambalarının yerleştirilmemesi çevre sakinlerinin tepkisine neden oldu.
Metro çalışmaları nedeniyle uzun süredir trafiğe kapalı olan kavşak, iki ay önce bitirilen asfalt ve kaldırım çalışmalarından sonra yeniden trafiğe açıldı. Vatandaşlar, kavşaktaki trafik lambalarının 2 aydır yerleştirilmesini eleştirerek, “Direkleri monte ettikten sonra hiçbir çalışma yapmadılar, kavşakta 2 aydır trafik lambası yok” dedi.

HER GÜN KAZA OLUYOR

Trafik lambası olmayan kavşakta her akşam kaza meydana geldiğini dile getiren Nejdet Güneş, “Büyükşehir Belediyesi illa can kaybı olmasını mı bekliyor” diyerek, şöyle devam etti: “Burası işlek bir cadde. Trafiğe açıldı, sinyalizasyon direklerini yerleştirdiler ama halen lamba takılmadı. Bu yüzden de her gün her saat başı trafik kazası yaşanıyor. Büyükşehir Belediyesi yetkililerinden ölümlü bir kaza yaşanmadan trafik lambalarını yerleştirmelerini istiyoruz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!