Mehmet Cengiz babasını uğurladı

Güncelleme Tarihi:

Mehmet Cengiz babasını uğurladı
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2014 15:13

Cengiz Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Cengiz'in babası Şaban Cengiz, son yolculuğuna uğurlandı. İstanbul Müftüsü Rahmi Yaran'ın cenaze namazını kıldırdığı törene çok sayıda ünlü isim katıldı.

Haberin Devamı

Dün hayatını kaybeden İşadamı Cengiz Holding'in kurucusu Şaban Cengiz'in cenaze namazı, Üsküdar'daki Hz. Ali Camii'nde kılındı. Şaban Cengiz'in cenaze namazını İstanbul Müftüsü Rahmi Yaran kıldırdı. Cenaze namazına tanınmış çok sayıda siyasetçi ve iş adamı da katıldı. Cenaze namazına; eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz, kardeşi Turgut Yılmaz, AK Parti Milletvekili Mustafa Şentop, Başbakan Tayyip Erdoğan'ın kardeşi Mustafa Erdoğan ile Şenol Güneş, Şadan Kalkavan, Turgay Ciner, Abdurrahim Albayrak, Erdoğan Demirören, Atilla Peker, Emrullah Turanlı gibi isimler katıldı.

HAYIRSEVER BİR İNSANDI

İş adamı Mehmet Cengiz, cami avlusunda taziyeleri kabul etti. Ailenin diğer üyeleri ve çok sayıda şirket çalışanı da cenazede hazır bulundu. Cenaze namazı öncesi kısa bir konuşma yapan İstanbul Müftüsü Rahmi Yaran, "Dünya hayatın süsüdür. Geriye salih ameller ve salih işler kalır. Onlar daha hayırlıdır." dedi. Şaban Cengiz'in cenazesi, namazdan sonra omuzlara alınarak cenaze arabasına taşındı. Cengiz, toprağa verilmek üzere Çengel Mezarlığı'na götürüldü. Bu arada, cami avlusunda açıklama yapan İş adamı Şadan Kalkavan ve Abdurrahim Albayrak, Şaban Cengiz'in hayırsever iyi bir insan olduğunu, kendisine son görevlerini yapmak için geldiklerini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!