Chris Martin The Voice'da

‘O Ses Türkiye’nin orijinal formatı The Voice dünyaca ünlü bir sesi daha kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Coldplay’den Chris Martin The Voice’un Amerika formatında ‘özel danışman’ olarak yer alacak. Yarışmanın Amerika versiyonunda jüri olarak görev alan Adam Levine, Blake Shelton, Usher ve Shakira’ya önümüzdeki sezon destek olacak olan Chris Martin, yarışmanın bir anlamda vokal koçluğunu da üstlenecek. Chris Martin özelllikle adayların karşı karşıya geldiği ikili mücadele bölümündeki vokal koçu olarak devreye gireceği belirtiliyor.

Haberin Devamı

Chris Martin The Voiceda

Los Angeles’da eşi Gwyneth Paltrow ve iki çocuğu ile yaşayan Chris Martin, tam da grubu Coldplay’den uzak olduğu için Londra’ya taşınacağı konuşulurken, bu yeni proje ile Kaliforniya’da ikamet etmeye devam edecekler gibi gözüküyor.

Chris Martin The Voiceda


SAPAN – ANLIK İZLER

2010 yılında Baykal Ada, Cihan Deniz ve Hikmet Altınyıldız tarafından kurulan Sapan, bugüne kadar iki adet EP (Gökyüzünde Yeryüzü, Tundra) yayınlamıştı. Grup şimdi ilk albümlerini piyasaya çıkartma heyecanını yaşıyor.

2012 yılında Miller Music Factory’de birinci olan grup, geçtiğimiz sene Tahsin Güngör Aktürk’ü de ekibe katarak artık 4 kişi yollarına devam ediyorlar.

Haberin Devamı

Chris Martin The Voiceda

Grubun ilk albümleri ‘Anlık İzler’ 9 şarkı ve 2 intro’dan oluşuyor. Babajim Stüdyoları’nda kaydedilen albüm insanların yaşadığı geçici duyguları kendisine tema olarak seçmiş, konseptini bu fikrin üzerine kurmuş. Albümdeki şarkılardan ikisinin Fransızca olduğunu belirten grup üyeleri, albümlerinin pazarlaması için de farklı bir method uygulayacaklar. 24 Mart’tan itibaren yeni albümleri anlikizler.com adresinden ücretsiz olarak indirilebilecekken, Paypal yöntemiyle de istenen ücretle satın alınabilecek. Diğer yandan ITunes’dan da satışa sunulacak olan ‘Anlık İzler’ aynı zamanda Deezer ve Spotify’dan da dinlenebilecek.

Albümün ilk video klip çalışması ‘Yağmur’ önceki gün internetten yayınlandı. ‘Anlık İzler’ albümünün lansman konseri 3 Nisan’da Bronx Pi sahnesinde gerçekleşecek. Lansmana kadar ‘Yağmur’u izleyip, albümü bolca dinleyip, konsere hazır olabilirsiniz.

YUCK SALON SAHNESİNDE

Chris Martin The Voiceda

Haberin Devamı

Bu senenin merakla beklediğim konserlerinden biri olan YUCK performansı bu haftasonu Salon İKSV sahnesinde olacak.

Kendi adlarını taşıyan ilk albümleri 2011’de piyasaya çıktığında, o dönemin en çok ilgi çeken grubu olmayı başaran Yuck, geçtiğimiz sene kadrosunda değişiklikler yaşadı. Daniel Blumberg’in gruptan ayrılmasıyla, Yuck bundan sonra Max Bloom’un vokaliyle yoluna devam ediyor.

Grubun ikinci albümleri Glow & Beyond geçtiğimiz sene Ekim ayında piyasaya çıkmıştı. Yenilenmiş kadrosuyla Yuck, önümüzdeki bahar aylarında ‘Southern Skies’ adlı Ep’lerini yayınlamayı planlıyorlar. Haftasonu programınızı yaparken Cumartesi Salon İKSV sahnesindeki YUCK konserini kaçırmayın derim.

KYLIE MINOGUE – KISS ME ONCE

Haberin Devamı

Chris Martin The Voiceda

Kylie Minogue
’un 12. stüdyo albümü geçen hafta piyasaya çıktı.

Jay Z’nin menajerlik şirketi Roc Nation ile çıkarttığı ilk albüm olan ‘Kiss Me Once’ , Kylie’nin 25 yıllık müzik kariyerinde oldukça önemli bir proje olacak. Yıllardır kazandığı alışkanlıkları bir kenara bırakarak, yepyeni bir takımla yeni bir albüm çıkartan Kylie, albüm için verdiği tüm röportajlarda bu durumundan sıkça bahsediyor.

Yeni albümün prodüktörlüğünü Sia Furler ile birlikte yapan Kylie, ayrıca MNDR, Stargate, Chris Loco, Pharrell Williams gibi birçok farklı isimle de çalışmış. Kylie ‘Into The Blue’ yu ilk duyduğunda, hatta albümün geri kalanı daha hazırlanma aşamasındayken bu parçayı çıkış şarkısı olarak belirlemiş.

Haberin Devamı

Chris Martin The Voiceda

‘Kiss Me Once’ New York, Los Angeles ve İngiltere üçgeninde 1,5 sene içinde kaydedilmiş bir albüm. Albümün ismini tüm şarkılar belli olduktan sonra karar veren Kylie, şarkıda geçen K, M, O harflerinin ismini de temsil ettiğini düşünerek bu isme karar vermiş. Yeni albümünde Sia ve Pharrell ile çalışmış olmaktan ötürü çok mutlu olduğunu her fırsatta belirten Kylie, 12. albümünün sound’una onlarla yaptığı şarkıların yön verdiğini söylemiş.

Chris Martin The Voiceda

Özellikle Sia’nin albümde prodüktör olarak da çalışmasından çok memnun olan Minogue, albümün stüdyo sürecinde aralarındaki gelişen arkadaşlıktan ötürü de çok şanslı olduğunu belirtmiş. 12. albümü için çok sayıda şarkı kaydeden Avusturalyalı şarkıcı, albüme girecek olan şarkıları seçerken Sia’nin etkisini özellikle vurgulamış.

Haberin Devamı

25 yılı aşan bir süredir müzik dünyasında pop müziğine renk katan, kendi markasını her seferinde büyüten bir yıldız Kylie Minogue.Bunca senedir her yeni albümle kendini yeniliyor, değiştiriyor ve bundan nasıl olur da yorulmuyor, gerçekten merak edilecek bir durum bu. Albüm için verdiği röportajlarda benzer bir soru sorulmuş ‘günümüzde bir sürü genç star var, Britney Spears da bir örnek, Miley Cyrus da, siz nasıl 20 yılı aşan bir kariyerde hala bu kadar sakin ve zinde kalabiliyorsunuz?’, Kylie’nin cevabı çok sade ve net ‘hala ailemle birlikteyim, en büyük desteğim ve sığındığım liman onlar’ demiş.

‘Kiss Me Once’ ‘ı dinlediğinizde o tipik Kylie sound’una sahip bir albüm olduğunu ilk anda fark ediyorsunuz. Albümde bir tek ‘Beautiful’ şarkısında Enrique Iglesias ile birlikte düet yapan Kylie, ‘şarkıyı maalesef ayrı ayrı söyledik ve kaydettik ama video klipte mutlaka birlikte olacağız’ demiş.Yeni albüm Kylie’nin alışılmış dans moduna uygun şekilde hazırlanmış. İlk single ‘Into The Blue’ olarak yayınlanırken, albümün piyasaya çıkışıyla ‘Sexercise’ ikinci single olarak piyasaya sunuldu. Sia yine bütün sene durmadan her radyoda duyacağımız bir şarkı yapmış, helal olsun.

En son 2008 senesinde Kuruçeşme Arena’da izlediğim Kylie Minogue ‘Kiss Me Once’ albümü için tekrar ülkemize gelir mi bilinmez ama yeni turnesi için çok farklı bir sahne şovu tasarladıklarını şimdiden müjdelemiş.

YILDIZLAR:

Million Miles

I Was Gonna Cancel (albümün en ilginç şarkısı diyebilirim. Pharrell gerçekten çok başarılı bir sanatçı)

Sexy Love

Kiss Me Once

Fine (albümdeki tek Kylie’nin de sözlerde imzası olan şarkı)

OSCAR’IMI VERDİM GİTTİ:

Sexercise (Slow’dan sonra en beğendiğim Kylie şarkısıdır, albümün incisidir)

Les Sex

Yazarın Tüm Yazıları