Koç'un Alaska maceraları

Rahmi Koç, tekneyle çıktığı Alaska seyahatinde yaşadığı maceraları “Alaska” adlı kitabında anlattı.

Haberin Devamı

Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç, 30 Haziran 2013’te çıktığı, 13 gün süren Alaska seyahatini kaleme aldı. Ünlü işadamı, seyahat sırasında çekilen fotoğraflara da yer verdiği “Alaska” isimli kitabında doğayla iç içe geçirdikleri iki hafta boyunca yaşadıkları maceraları paylaştı. Bulundukları botun etrafını saran balinalar ile denizaslanlarının neredeyse üstlerine çıkacaklarını anlatan Koç, ayrıca balık avında şanslı olduğunu yazdı: “Şansımız yaver gitti, ilk üç somon balığını ben tuttum.”

Özcan söyledi sosyete oynadı
Özcan Deniz, önceki gün Alzheimer Vakfı Bakımevi yararına Ritz Carlton Otel’de düzenlenen baloda sahneye çıktı. Sosyetik kadınlara göbek attırıp halay çektiren Deniz, “Şovu beğendiniz mi?” sorusuna “Biz seni dinlemek için 500 lira verdik!” yanıtını aldı. Modacı Mehmet Köymen’in ev sahipliği yaptığı etkinliğe katılanlar arasında Jülide Önengüt, Canan Göztepe ve Figen Kıral da vardı. Gecede Nuray Fenercioğlu, Mehmet Köymen, Beste-Mustafa Yurttaş, Gül-Kenan Erçetingöz ve Sabahattin Somal’a da vakfa olan katkılarından dolayı plaket verildi.

Haberin Devamı

Formanın hakkını verdi
Royal Halı ve Pierre Cardin Halı, yeni koleksiyonlarını Antalya’da tanıttı. Royal Halı Yönetim Kurulu Başkanı Taner Nakıboğlu ile Royal Halı Yönetim Kurulu Üyesi Cihan Dağcı’nın ev sahipliği yaptığı davet, Gülben Ergen’in şarkılarıyla renklendi. Royal Halı Gaziantep basketbol takımının formasını giyen Ergen’e gecede çocuklarının adlarının yazılı olduğu formalar hediye edildi.

Mücevher defilesi

Olcayy Pırlanta’nın yeni mücevher koleksiyonu, The Grand Tarabya Oteli’nde yapılan “Çay Saati”nde tanıtıldı. Değerli taşlarla hazırlanan mücevherler, modacı kardeşler Ezra ve Tuba Çetin’in tasarladığı kıyafetlerle birlikte podyuma taşındı. Koleksiyonu yakından inceleyen mücevher tutkunu isimler, beğendikleri tasarımlar için sipariş verdi.

Yazarın Tüm Yazıları