Kaf-Kaf’a paraterapi

Güncelleme Tarihi:

Kaf-Kaf’a paraterapi
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2014 01:42

PTT 1. Lig’de pazar günü oynayacağı Adana Demirspor maçının hazırlıklarını sürdüren Karşıyaka’da yönetim, Denizlispor derbisinin 5’er bin TL’ye çıkarılan primlerini yarın ödeyerek futbolculara moral dopingi yapacak.

Haberin Devamı

Derbi galibiyetinin ardından iç sahadaki İstanbul BŞB yenilgisinin 3’er bin TL’lik cezasını da affeden kurmaylar, Adana temsilcisinin mağlup edilmesi durumunda Fethiyespor cezasını da silecek.

Denizlispor galibiyetinin kendilerine ilaç gibi geldiğini söyleyen Teknik Direktör Yusuf Şimşek, “Ama işimiz daha bitmedi. Adana Demirspor’la aynı puandayız. Savaşarak kazanıp alt sıralardan tamamen uzaklaşacağız” dedi. Adana Demirspor’u yalnız kadın ve çocukların önünde ağırlayacak KSK’de Başkan Fatih Diniz ve yöneticiler, Kent Hastanesi’nde çapraz bağ ameliyatı olan Kaptan Mustafa’yı ziyaret etti.

Kente Hizmet Ödülü Pınar Karşıyaka’ya


ROTARY 2440. Bölge Federasyonu, “Rotary Kente Hizmet ve Üstün Başarı Ödülü”ne Pınar Karşıyaka’yı layık gördü. Karaca Otel’de düzenlenen törende ödülü Başantrenör Ufuk Sarıca’ya veren Dönem Başkanı Esat Kardıçalı, basketbolda Türkiye Kupası’nı kazanan Pınar Karşıyaka’nın İzmirliler için gurur kaynadığı olduğunu belirterek, “Rotary 2440. Bölge olarak bu başarı karşısında duyarsız kalmamız mümkün değildi” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Kent adına verilen bir ödülü almaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Ufuk Sarıca ise, “Biz uluslararası maçlarda İzmir Pınar Karşıyaka ismiyle mücadele ediyoruz. Dolayısıyla bu ödülün yerini bulduğuna inanıyorum” dedi. Kentlerin tanıtımında sportif etkinliklerin önemine değinen Basketbol Şube Başkanı Başkanı Tamer Ustaoğlu da işadamlarından kulüplere reklam vermeleri ve sponsor olarak kaynak yaratmaları çağrısında bulundu.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!