Bahçeli: Demek ki Bozkurtlara yaklaşıyor

Güncelleme Tarihi:

Bahçeli: Demek ki Bozkurtlara yaklaşıyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 20, 2014 15:55

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nun Bozkurt işareti yapması ile ilgili olarak " O da demek ki Bozkurtlara yaklaşıyor" dedi.

Haberin Devamı

MHP Genel Başkanı Devlet Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde partisinin seçim iletişim merkezini ziyareti sırasında, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Niğde'nin Ulukışla ilçesinde güvenlik güçlerine yönelik saldırının sorulması üzerine Bahçeli, saldırı nedeniyle büyük üzüntü yaşadıklarını söyledib Bahçeli, "Bu olayların son günlerde gelişmesi dikkat çekicidir. İktidara düşen, sorumluluk çerçevesinde yakalanmış olanların kimler olduğuna, ne maksatla yapıldığına yönelik kamuoyunu bilgilendirmelerinde yarar var" dedi.

Ayrıntılı bir bilgiye sahip olmadıklarını da dile getiren Bahçeli, gelişmeleri takip ettiklerini söyledi.

Bahçeli: Demek ki Bozkurtlara yaklaşıyor

Haberin Devamı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun dün Ankara'daki seçim turu sırasında "Bozkurt" işareti yapmasını nasıl değerlendirdiğinin sorulması üzerine ise Bahçeli, "O da demek ki Bozkurtlara yaklaşıyor" yanıtını verdi.

Hakkında fezlekeler bulunan dört eski bakanla ilgili Soruşturma Komisyonu kurulması önerisini nasıl değerlendirdiğinin sorulması üzerine de Bahçeli, "Yolsuzluk ve rüşvet olaylarının üzerine kesinlikle gidilmesi gerek. Yapılmış olan çalışma olumlu cevap bulsaydı daha iyi olurdu ama şimdi Soruşturma Komisyonu'nun kurulması isteniyor. O da kurulsun ama mutlaka sonuna kadar gidilsin" dedi.

BAKMADAN GEÇME!