Muammer Güler'in acı günü

Güncelleme Tarihi:

Muammer Gülerin acı günü
Oluşturulma Tarihi: Mart 20, 2014 14:01

Eski İçişleri Bakanı Muammer Güler’in amcası Abdulrezzak Güler (88) hayatını kaybetti. Amcasının cenaze törenine katılan Muammer Güler, cami avlusunda taziyeleri kabul etti. Cenazeye Meclis’ten bir tek CHP İstanbul Milletvekili Aydın Ayaydın katıldı. Cenazeye AK Parti'den hiç bir bakan ya da milletvekilinin katılmaması dikkat çekti.

Haberin Devamı

Emekli öğretmen Abdulrezzak Güler, 3 yıldır kaldığı Balıklı Rum Hastanesi Vakfı Huzurevi’nde dün akşam saatlerinde yaşamını yitirdi. Abdulrezzak Güler’in cenazesi bugün Zeytinburnu’ndaki Kazlıçeşme Fatih Camii’ne getirildi. Eski İçişleri Bakanı Muammer Güler cenaze törenine eşi Neval Güler ile katıldı.

VAKIF DUYURDU

Cenazeye Meclis’ten bir tek CHP İstanbul Milletvekili Aydın Ayayadın katıldı. Edinilen bilgilere göre, Bakan Güler mesai arkadaşlarına cenaze ile ilgili haber vermedi. Cenazeye katılanların tamamının Mardinli oldukları öğrenildi. Cenaze bilgisini ise, Mardinliler Eğitim ve Dayanışma Vakfı’nın (MAREV) duyurduğu öğrenildi.

Camiinin Zeytinburnu’nda bulunması nedeni ile törene AK Partili Belediye Başkanı Murat Aydın da katıldı. Kendisi de Mardinli olan Ayaaydın’ın vefat eden Güler’i daha önceden tanıdığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Öğleyin kılınan cenaze namazının ardından Abdulrezzak Güler’in cenazesi, Kazlıçeşme Mezarlığı’nda toprağa verildi.

dgokce@hurriyet.com.tr



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!