Dedikodulara isyan etti

Güncelleme Tarihi:

Dedikodulara isyan etti
Oluşturulma Tarihi: Mart 20, 2014 08:44

Spiker Defne Samyeli, dün sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. Defne Samyeli, hakkındaki dedikodulara önce Twitter’da, daha sonra ekranlarda cevap verdi.

Haberin Devamı

Dün öğle saatlerinden itibaren, sosyal medyada spiker Defne Samyeli ile iddialar dolaşmaya başladı. Dalga dalga yayılan dedikodular üzerine Samyeli, saat 21.00’de bir dizi tweet atarak ‘iddiaların asılsız olduğunu’ ve ‘bu iddiayı yayanlar hakkında hukuki işlem başlattığını duyurdu. Nişanlısı Emre Alkin de bu tweet’leri RT’ledi, yani takipçileriyle paylaştı.

Dedikodulara isyan etti

MESUT YAR SORDU, O ANLATTI
Gecenin ilerleyen saatlerinde Defne Samyeli CNN Türk'te Burada Laf Çok programına katıldı ve bu iddialara cevap verdi.

TÜİK İLE DAVALIK OLMUŞTU
Defne Samyeli geçtiğimiz aylarda Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) ile davalık olduğunda gündeme gelmişti. TÜİK anketine yardım edemeyeceğini söylediği için 923 lira para cezası kesilen ünlü spiker, "Evimize gelen misafire ne ikram ettik, bize maliyeti ne, nereden ne aldım ne kadar aldım tarzı birçok soru vardı. Umumi tuvalete giderken ne kadar para harcadığımız bile soruluyordu" demişti.

Haberin Devamı

DİNLENEN İSİMLER ARASINDAYDI
Samyeli’nin ismi, Selam Terör Örgütü soruşturması kapsamında dinlendiği iddia edilen binlerce kişilik listede de geçmişti.

Dedikodulara isyan etti

Defne Samyeli ve Emre Alkin yaz aylarında evlilik planları yapıyor.

DEFNE SAMYELİ KİMDİR
Türkiye Defne Samyeli’ni, 1991 yılında katıldığı güzellik yarışmasında üçüncü olduğunda tanıdı. Kanal D ve Show TV’de uzun yıllar haber spikerliği yapan, atv ve a Haber’e programlar hazırlayan Samyeli (42), mimar Eren Talu ile olaylı bir şekilde boşanmıştı. Son olarak Milliyet’te bir süre Pazar röportajları yapan Samyeli, Emre Alkin ile nişanlanmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!