Asıl patronla uğraşıyoruz

Güncelleme Tarihi:

Asıl patronla uğraşıyoruz
Oluşturulma Tarihi: Mart 20, 2014 01:29

Başbakan Tayyip Erdoğan, Meclis’teki partilerin Pensilvanya’nın taşeronu olduğunu iddia ederek, “Biz artık ipin ucundakilerle uğraşmıyoruz. İpi elinde tutan, asıl patronla uğraşıyoruz, taşeronlarla işimiz yok. Eğer vatanseverse gelsin Türkiye’ye, gelsin Edirne’ye. Niye gelmiyor? Demek ki bir yerde su kaçağı var. Bunların hesabını hep soracağız” dedi.

Haberin Devamı

Edirne, Tekirdağ ve Silivri mitinglerinde konuşan Erdoğan özetle şunları söyledi:

YUH DEMEKLE İŞ BİTMİYOR

Başımızı iki elinizin arasına alalım şöyle bir düşünelim. Şu CHP (Yuh sesleri üzerine) kardeşlerim ama yuh demek işi bitirmiyor. Sandıkların cevabı işi bitiriyor. Bakın diyorum ki bu seçimde partimiz birinci parti çıkmazsa ben genel başkanlığı bırakırım. Buna sormak lazım, ben bırakmaya hazırım, sen de bırakmaya hazır mısın? Bırakamaz. Çünkü o koltuğun sıcağı onları bırakmaz. İhraç ettikleri adamı İstanbul’a belediye başkan adayı yaptılar. Şimdi ne diyor, belediye başkanı olduğum zaman 3. köprüyü yıkacağım. Bir tanesi daha var, Haliç’te yapılmış olan o Taksim-Yenikapı köprüsü için İstanbul’un siluetini bozuyor diyor. Bunlar herhalde silueti takım elbise ile karıştırıyorlar.

RUH ÜÇÜZÜ

CHP-MHP ruh ikiziydi. Pensilvanya ile şimdi bunlar ruh üçüzü oldular. Maalesef bizi böldüler. Bu CHP, bu MHP, bu BDP, bu DSP bunlar bu işin mimarları. Sayın Baykal kendisine ihanet eden adamla beraber yürüyor. Bana diyor ki ‘Kaseti belgeleriyle Başbakan’ın açıklaması lazım.’ Git paralel yapıya sor onlar versin adresini.

MUTA NİKÂHI

Son zamanlarda bizim inancımızda olmayan muta nikâhını bu F Tipi çok konuşuyor. Herhalde bunların da siyasette bir muta nikâhı oldu. Biz artık ipin ucundakilerle değil, ipi elinde tutan asıl patronla uğraşıyoruz. Bizim taşeronlarla işimiz yok. CHP, MHP, BDP bunlar Pensilvanya’nın taşeronları oldular. Şunlara sorun, Pensilvanya’nın mensupları niye kaçtı gitti? Bakalım ne kadar orada kalabilecek. Öyle yok. Oradan sen ülkemi karıştıracaksın biz de seni bırakacağız. Her kirli oyunun altından sen çıkıyorsun ya. Buraya gönül veren kardeşlerime de sesleniyorum. Bunlar bir çok şeyin istismarını yaptılar. Zekat topladılar ama zekat yerine verilmedi. Kurban topladılar kurbanlar kesilmedi. Topladığınız paraların hesabını soracağız. Bu milleti nasıl dolandırdınız bunların hesabını soracağız.

BEDELİNİ ÖDEYECEK

Başbakan Erdoğan, Ergenekon, Balyoz, odatv ve KCK soruşturmalarında İstanbul İstihbarat Şubesi Müdürlüğü’nden sorumlu olan emekli Emniyet Müdürü Ali Fuat Yılmazer’in “İlker Başbuğ’un tutuklanmasını Başbakan istedi” iddialarına sert yanıt verdi. Erdoğan TRT 1’de şunları söyledi: “Ahlaki yönden seviyesiz, kalitesiz birisi diyor ki; ‘Başbuğ ile ilgili konuda Başbakan talimat verdi.’ Bu ne ahlaksızlıktır. A’dan Z’ye bunların hepsi yalan.”



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!