Sütaş Genel Müdür Yardımcısı otelde ölü bulundu

Güncelleme Tarihi:

Sütaş Genel Müdür Yardımcısı otelde ölü bulundu
Oluşturulma Tarihi: Mart 20, 2014 14:35

Sütaş A.Ş.'nin 4 Genel Müdür Yardımcısı'ndan biri olan Özer Ağca otel odasında ölü bulundu. Ağca, Sütaş'ın tüm Doğu illeri satış ve operasyonlarından sorumluydu.

Haberin Devamı

Sütaş Genel Müdür Yardımcısı otelde ölü bulundu
Cesedi morga götürülen Ağca’nın kalp krizi sonucu öldüğü tahmin ediliyor.

İki gün önce Gaziantep’e gelen ve otelde konaklayan SÜTAŞ Genel Müdür Yardımcısı Özer Ağca, sabah saatlerinde odasından çıkmadı. Telefonlara da cevap vermeyince durumundan şüphelenerek odasına giden otel görevlileri, Ağca’yı yatakta hareketsiz şekilde buldu.

ADLİ TIP'A GÖNDERİLDİ

Otel görevlilerinin çağırdığı sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde Ağca’nın öldüğü belirlendi. Bunun üzerine bilgilendiren polis ekiplerinin yaptığı inceleme sonrası kalp krizi geçirdiği tahmin edilen Ağca’nın cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Haberin Devamı

SÜTAŞ'ta Doğu İlleri Satış ve Operasyon Sorumlusu olarak görev yapan Ağca kurumun 4 genel müdür yardımcısından biriydi.

SÜTAŞ'TAN TAZİYE MESAJI
Öte yandan SÜTAŞ AŞ taziye mesajı yayınladı. Mesajda şu ifadeler yer aldı:

"Sütaş AŞ Doğu İlleri Satış ve Operasyondan sorumlu Genel Müdür Yardımcımız Özer Ağca, 19 Mart 2014 Çarşamba sabahı, görevi dolayısıyla bulunduğu Gaziantep’de, geçirdiği ani rahatsızlık sonucu vefat etmiştir. 1960 doğumlu olan Ağca, 2010 yılından beri Sütaş AŞ’de Genel Müdür Yardımcısı olarak çalışmaktaydı. Kurumumuza önemli katkılarda bulunmuş olan merhum Özer Ağca’nın ani ölümü Sütaş ailesini büyük bir üzüntüye boğdu. MerhumaTanrı’dan rahmet, ailesine, yakınlarına ve tüm çalışma arkadaşlarına başsağlığı diliyoruz."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!