Üniversiteye kozmetik birimi açıldı

Güncelleme Tarihi:

Üniversiteye kozmetik birimi açıldı
Oluşturulma Tarihi: Mart 19, 2014 11:47

Uludağ Üniversitesi (UÜ) Tıp Fakültesi Deri ve Zührevi Hastalıkları Anabilim Dalı, deri sağlığı ve bakımında tıbbi ve kozmetik amaçlı güncel uygulamaların yapıldığı yeni bir birimi hizmete açtı.

Haberin Devamı

Uludağ Üniversitesi’nin Kükürtlü’deki sosyal tesislerinde hizmet verecek olan Dermato-kozmetoloji Birimi’nin açılışına Rektör Prof. Dr. Kamil Dilek, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Güllülü, Başhekim Prof. Dr. Tahsin Yakut, Deri ve Zührevi Hastalıklar Anabilim Dalı öğretim üyeleri katıldı. Dermato-kozmetoloji biriminde, akne ve yanık izi, leke tedavisi, kılcal damar tedavisi, deri sıkılaştırma ve deri gençleştirme, kırışıklık giderme ve aşırı terleme tedavileri uygulanacak. Son teknolojiyle güncel bilgiler doğrultusunda botulinum toksin ve dolgu uygulamaları, peeling, mezoterapi, PRP, roller ve radyofrekans ve farklı cihazlarla lazer uygulamaları öğretim üyeleri tarafından gerçekleştirilecek.

Açılışta konuşan Rektör Prof. Dr. Kamil Dilek, birimde güzellik ve estetikle ilgili her türlü hizmetin verileceğini, yaşlanma izlerinin giderileceğini açıkladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!