Ali Koç rol kesti

Aralarında Ali Koç’un da olduğu Fenerbahçeli patronlar, geçen ay Bağdat Caddesi’nde “Türkiye İçin Adalet, Fenerbahçe İçin Adalet” yürüyüşü yapmıştı. “1907 Derneği olarak ‘Adalete Fener Yak’ kampanyası başlattık” diyen Ali Koç, şimdi de kamera karşısına geçti.

Haberin Devamı

Magazin Üzerinde Fenerbahçe forması ve omzunda taşıdığı kızıyla yürüyüşe katılan 1907 Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Ali Koç, yeniden yargılama için düzenlenen “Adalete Fener Yak” kampanyası başlattı. Tanıtım videosunda sarı lacivertli taraftarlara seslenen Koç, “www. change.org”da başlatılan imza kampanyası için destek istedi. Ünlü işadamı, taraftarlara yönelik yaptığı konuşmasını “Tek ses tek yürek olma zamanı. Siz olmadan olamaz” diyerek noktaladı.

Pamuk Prenses 6 yaşında
Çekmeköy’deki Cappuccino Bistro & Pony Club’ın sahibi Sinem Nefesoğlu, kızı Lara’nın 6. yaşgününü kutladı. Lara, Pamuk Prenses kıyafetiyle pastasının mumlarını üflerken, çocuklar Cappuccino isimli Pony’e binerek eğlenceli saatler geçirdi. İş ve sanat dünyasından ünlü anneler ve çocuklarının da hazır bulunduğu kutlamaya katılanlar arasında altı ay önce boşanan Özlem Yıldız ile Sinan Serter de vardı.

Haberin Devamı

Makyaj çantası tasarladı
Moda tasarımcısı Tuvana Büyükçınar, ağız sağlığı ve diş bakımı markası Signal’in yeni ürünü White Now Gold için makyaj çantası tasarladı. Markanın tanıtım etkinliğinde konuşan Büyükçınar, “Gülümsemeniz, kusursuz
stilinizin en büyük tamamlayıcısı” dedi.

Yaş 35 yolun yarısı
İşadamı Murat Arslan’ın eşi Beyza Arslan, 35. yaşını Şişli Marriott Hotel içindeki The Dish Room’da gerçekleşen öğle yemeğiyle kutladı. Fransız şef Hubert Bourdon’un hazırladığı pastasının mumlarını söndüren Lotus İnşaat’ın Yönetim Kurulu Üyesi olan Beyza Arslan, gündüz arkadaşları, gece de ailesiyle çifte kutlama yaptı.

Ortaçgil Roxy‘de
Müzik dünyasının en önemli seslerini akustik performanslarla izleyici ile buluşturan “Gold Akustik”in bu geceki konuğu Bülent Ortaçgil olacak. Ortaçgil, Roxy Night Club’da “Sen” isimli albümünde yer alan şarkılarını da söyleyecek.

Sahalara döndü
Fenerbahçe eski yöneticilerinden Mehmet Karasu, işadamı kimliğinin yanı sıra aynı zamanda hızlı bir offshore pilotudur. Türkiye’de gayrimenkul, Amerika’da ise havacılık sektöründe yatırımlara imza atan Karasu’yu Nişantaşı’nda gördüm. Uzattığı saçı ve sakalıyla yeni bir imaja bürünen iş dünyasının genç patronu, işlerinin yoğunluğu nedeniyle ara verdiği offshore yarışlarına geri döneceğini söyledi.

Yazarın Tüm Yazıları