Dev maç öncesi en merak edilen soru

Güncelleme Tarihi:

Dev maç öncesi en merak edilen soru
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2014 12:41

Şampiyonlar Ligi 2.tur rövanş maçında bu akşam Londra'da Chelsea ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. Maçın oynanacağı stadyumda öğlen saatlerinde yapılan teknik testler sırasında skorborda 2-2'lik skor yazıldı. Eğer bu skor gerçek olursa temsilimiz turu geçen taraf olacak. Öte yandan Hürriyet yazarı Tümer Metin ise maçın kilit adamı olarak Drogba'yı gösterdi.

Dev maç öncesi en merak edilen soru
'Drogba şu anda 90 dakikayı düşünmüyor'

Haberin Devamı


Dev maç öncesi en merak edilen soru

Stamford Bridge'de maçın sonucu belli oldu!!!!

Tarihi maçın başlamasına 8 saatten kısa bir süre kala Stamford Bridge Stadında ilginç bir görüntü ortaya çıktı. Galatasaray-Chelsea maçına hazırlık yapılırken skorboardda test edildi.
Ve skorboardda tarihi maç için 2-2'lik skor tabelada yer aldı.

90 dakika böyle tamamlanırsa Galatasaray Şampiyonlar Liginde Chelsea'yi eleyip tur atlayacak.

DEV UEFA'NIN İNTENET SİTESİNDE

UEFA.com bu önemli maçı değerlendirirken maçın kilit noktası olarak her iki takımın da dünyaca ünlü teknik adamlarının yapacağı kadro tercihlerini gösterdi. Galatasaray'ın İstanbul'daki ilk maçta başarılı futbolu ile aldığı 1-1'lik sonuç sonrası Chelsea menajeri Jose Mourinho'nun Londra'daki maç için başka bir taktik izlediğini belirten UEFA.com, Mourinho'nun maç öncesi basın toplantısındaki Galatasaray'ın yıldızları Drogba ve Sneijder için söylediği övgü dolu sözlerden de bahsetti.

UEFA ayrıca maç değerlendirmesinde Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini'nin Manchester City'den ayrıldığı 2013 yılından beri ilk kez İngiltere'ye geri döneceğini yazarken , Mancini'nin dünkü basın toplantısında söylediği "Mucize beklemiyorum ama kendinize inanırsanız her şeyi başarabilirsiniz" sözünü de takipçileriyle paylaştı.

CHELSEA 14 MAÇ SONRA KAYBETTİ

UEFA.com maç değerlendirmesinde her iki takımında kendi liglerinde ki maçlarda puan kaybettiğini dikkat çekerken, Chelsea'nin 14 maç sonra Premier Lig'de mağlup olduğunu yazdı. Galatasaray için ise oynadığı son 23 maçta sadece tek yenilgi aldığını belirten UEFA, Galatasaray'ın deplasman karnesinin zayıflığından da dikkat çekip, Galatasaray'ın oynadığı son 19 deplasman maçından sadece 4 galibiyet ile döndüğünü okuyucularına aktardı.
UEFA son olarak Galatasaray'ın İngiltere'de oynadığı son 8 maçı kazanamamasının ve bu maçlarda 3 beraberlik, 5 mağlubiyet ile sahadan ayrılma istatistiğini de kendi resmi sitesindeki maç değerlendirmesinde paylaştı.


MUHTEMEL İLK 11'LER

Chelsea:
Cech - Ivanovic, Cahill, Luiz, Azpilicueta - Ramires, Lampard, Willian, Schürrle, Hazard - Eto'o
Galatasaray: Muslera - Eboue, Semih, Chedjou, Telles - Selçuk, Melo, Hakan - Sneijder, Burak, Drogba
Hakem: Felix Brych (Almanya)
Yardımcıları: Mark Borsch Stefan Lupp
4. Hakem: Christoph Bornhorst
Saat: 21.45
Yayın: STAR TV

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!