'Bu özel hayat dendiğinde hönkürüyordu'

Güncelleme Tarihi:

Bu özel hayat dendiğinde hönkürüyordu
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2014 11:30

MHP Genel Başkan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, telefon dinlemeleri konusundaki bir soruya 2011 yılında MHP'li bazı isimlere yönelik çıkan video kasetleri hatırlatarak yanıt verdi ve Başbakan'ı eleştirerek, ''MHP'lilere kasetle suikast yapıldığında 2011 seçimi arefesinde 'bu özel hayattır' dendiğinde hönkürüyordu, 'Neyi özel genel, genel' diye bağırıyordu. Şimdi aynı adam çıkmış 'devletin kriptolu telefonunu dinlediler' diyor'' yorumunda bulundu.

Haberin Devamı

MHP Genel Başkan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, CNNTürk'de Enver Aysever'in sunduğu 'Aykırı Sorular'a konuk oldu.

Türkeş, Ankara’daki seçim yarışında Mevlut Karakaya’nın baskılandığını ve yarışın iki aday arasında geçiyormuş gibi gösterilmesinden duyduğu rahatsızlığı dile getirdi. Aysever’in Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının MHP kökenli olmasını hatırlatması üzerine Türkeş, “Melih Gökçek ömründe Milletçi Hareket Partisi'nde olmadı. O 1991’deki Refah ile yapılan seçim iş birliğini ben sağladım diyor. Hiç öyle bir şey yok” dedi.

Haberin Devamı

''BU ÇOCUKLARIN ANALARI AĞLAMIYOR MU?''

Türkeş, Başbakan Erdoğan’ın çözüm süreci sayesinde ölümlerin durduğunu vurgulamasını eleştirdi ve Gezi olayları sırasında yaşamlarını yitiren gençleri hatırlatarak, “Analar ağlamasın dediğimizde coğrafi bir bölgeye mi ayırıyorlardı. Bu çocukların anaları ağlamıyor mu? Berkin’in annesi ağladığında ona meydanlardan hakaret eden adam bir senedir analar ağlamıyor diyemez” diye konuştu.

Haberin Devamı

''BU ÖZEL HAYATTIR DENDİĞİNDE HÖNKÜRÜYORDU''

Türkeş, telefon dinlemeleri konusunda ise ''MHP'lilere kasetle suikast yapıldığında 2011 seçimi arefesinde 'bu özel hayattır' dendiğinde hönkürüyordu, 'Neyi özel genel, genel' diye bağırıyordu. Şimdi aynı adam çıkmış 'devletin kriptolu telefonunu dinlediler' diyor. Devletin sana güvenlik için verdiği telefonu da oğlunla para transferi için kullanma. Devlet Bey'le ilgili iki cümlelik bir şey yaptılar, onun gerçek olmadığını herkes anladı. Kısık sesle Başbakan'ın konuşmasını bulacaksın, ondan bolca bulacaksın, ondan kesip montaj yapacaksın. Herkes Tayyip Bey'i ve ailesini dinine bağlı ve yoğun olarak yaşayn kişi olarak biliyor. Başbakan neden 'Vallahiş billahi evimde böyle para yoktur, haram paraya bulaşmadım' diye neden demiyor'' yorumunda bulundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!