PTT 1. Lig'de haftanın panoraması

Güncelleme Tarihi:

PTT 1. Ligde haftanın panoraması
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2014 11:35

PTT 1. Lig’in 30. haftası geride kaldı. Zorlu geçen haftada hem zirve yarışı hem de kümede kalma mücadelesi iyice alevlendi.

Haberin Devamı

1- PROTESTOYU YERDİ, TARAFTARI ÖVDÜ
Lider Ankaraspor'un teknik direktörü Osman Özköylü, Balıkesir maçı sonrası basın toplantısında gazeteciler tarafından 'agresif ve çirkin' tavırlar sergilediği gerekçesiyle protesto edildi. Özköylü, "Benim sezonun ilk yarısında yaşanan olaylarla alakam yok. Balıkesir taraftarı da bana istediği kadar küfretsin ama keşke benim takımımın da böyle iyi taraftarı olsaydı" diye konuştu. Ankara ile Bal-Kes'in beraberliği, bu haftayı bay geçen İstanbul BŞB'ye yaradı.

Balıkesirspor-Ankaraspor: 1-1


2- OLMAZ OLSUN BÖYLE FUTBOL!
Karşıyaka, gol düellosunda Denizli'yi 3-2 yendi. Ama maç öncesi Denizli taraftarları, Kaf-Kaf tribünlerine taş attı. 2 polis atılan taşlarla yaralandı. Biber gazlı müdahale sonrası soyunma odalarına gaz dolan Karşıyakalılar, maça tünelde giyinerek çıkmak zorunda kaldı.

Denizlispor-Karşıyaka: 2-3

Haberin Devamı


3- AYAKKABISINI BAĞLAMAYI UNUTTU AMA...
Samsunspor'un 21 yaşındaki kalecisi Furkan Köse, Soner ve Atilla sakatlanınca kaleyi devralmıştı. İlk çıktığı Adana Demir maçında heyecandan ayakkabılarını bağlamayı unutan Furkan, takımının bu hafta Buca karşısında aldığı 2-0'lık galibiyette rol oynadı. Kalesini gole kapadı.

Samsunspor-Bucaspor: 2-0


4- BOLU'NUN KALKAVAN TEPKİSİ
Mersin İdman Yurdu'na mağlup olan Boluspor, hakem Mete Kalkavan'a tepki gösterdi. Açıklamada, Kalkavan'ın taraftar, futbolcular ve hatta yöneticilere küfrettiği iddia edildi. "Kalkavan bizim maçlarımıza atanmasın" denildi. Mersin İY hocası Yılmaz Vural 2'de 2 yaptı.

Boluspor-Mersin İdman Yurdu: 1-2


5- GEÇMİŞ OLSUN BİLAL TÜRKGÜLER!
Orduspor ağır yaralı... PTT 1. Lig'de zirve mücadelesi veren Orduspor, hem Adana Demirspor'a mağlup oldu, hem de Bilal Türkgüler'in aşil tendonu koptu. Talihsiz futbolcunun sezonu kapattığı açıklandı. Ordu da, Adana deplasmanında zirve yolunda ağır bir darbe aldı.

Adana Demirspor-Orduspor: 3-2


6- 'KAZANAMAMANIN EZİKLİĞİ VAR'
1461 Trabzon'un yeni teknik direktörü Ekrem Al, ilk maçında evinde Şanlıurfa karşısında 4-3'lük bir yenilgi yaşadı. Teknik direktör Al, karşılaşma bitiminde ise, "Üzerimizde uzun zamandır galip gelemememin verdiği eziklik var. Bunu ileride atlayacağız" şeklinde konuştu.

1461 Trabzon-Şanlıurfaspor: 3-4

Haberin Devamı


7- TARZAN ZOR DA OLSA KENDİNE GELDİ
Ligde play-offlar konusunda söz sahibi olmak isteyen ve üst sıraları kovalayan Manisaspor, Fethiye deplasmanında tek golle güldü. Düşme hattından uzaklaşma çabasındaki Fethiye ise bu yenilgiyle birlikte zor günler yaşamaya başlayabilir. Dikkatli olmaları gerek...

Fethiyespor-Manisaspor: 0-1


8- TAVŞANLI, 'KAHRAMAN' OLAMADI
Alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Tavşanlı Linyitspor, Kahramanmaraşspor'u ağırladığı karşılaşmadan 1-1'lik beraberlikle ayrılabildi. Böylelikle 28 puanda kalan Tavşanlı, ateş hattından uzaklaşamadı. Son sıradaki Maraş ise puanını yalnızca 13'e yükseltebildi.

Tavşanlı Linyit-Kahramanmaraş: 1-1

Haberin Devamı


9- GAZİANTEP'TE 1-1'LERİNE TAKILDILAR
PTT 1. Lig'in orta sıralarındaki iki takımın maçında Gaziantep BŞB, Adanaspor'u ağırladı. İki ekip de mücadelede üstünlük kurmayı başaramadı ve maç karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi. Hem G.Antep BŞB, hem Adana 31 puana yükseldi ve sıralamada altlı üstlü yer aldı.

G.Antep BŞB-Adanaspor: 1-1


10- LİGDE BOLLUK YAŞANIYOR
PTT 1. Lig’de bu hafta oynanan tüm maçlarda gol atıldı. İki hafta öncesinde bir maçta gol atılmamıştı. Bu haftanın en gollü mücadelesi ise 1461 Trabzon ile Şanlıurfaspor arasında oynandı. Urfa, maçı 4-3 kazandı. En az gol ise, Fethiye-Manisa (0-1) mücadelesindeydi.

PTT 1. Ligde haftanın panoraması

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!