Yüzüme söylesinler

Güncelleme Tarihi:

Yüzüme söylesinler
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2014 01:09

Fikret Orman adının karıştığı tapelerdeki ağır sözlere böyle tepki gösterdi.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ Başkanı Fikret Orman, “Ailem ve kendim adına çok üzüldüm. Tapelerde benim arkamdan konuşan yürekli arkadaşlar benim suratıma söylesinler” dedi.

Beykoz’da siyah beyazlı taraftarla buluşan başkan Orman şunları söyledi...
Beşiktaş’a aday olduğumuzda gemi su alıyordu. Amacımız Avrupa’da dünya kulübü olmak için gemiyi istediğimiz limana götürmekti. Bizim amacımız siyasete karışmak değil, Beşiktaş’ın menfaatlerini korumaktır. Zorluklar olmadı mı oldu. Camia içinden gelen engellemeler de oldu.

‘ÖNÜMÜZDE OYUNLAR OYNANIYOR’

-İLK günden beri stadı yapmak için Başbakanımızdan destek gördük sadece Ertuğrul Bey, değil Spordan Sorumlu Bakan bile stadın yapılmaması için olayın karşısındaydı. Destek verilmesi gereken bir durum bu. Önüne taş konulması gereken bir şey değil.
Fernandes ve Almeida Beşiktaş’ın olmazsa olmazı değiller.
Biz şampiyonluğu hedefliyoruz da hakemler hedeflemiyor. Önümüzde oyunlar oynanıyor. G.Saray maçıyla başladı hala devam ediyor. Ligin en mağdur kulübüyüz.
Kadın seyircilerin küfür etmesiyle sahamız yeniden kapanıyor. Hafta sonundaki maçı seyircisiz oynama talebimiz olacak.

Haberin Devamı

‘Yıkamaz’ dediler yıktık ‘Yapamaz’ dediler yaptık!

‘STADI yıkamazlar’ dediler yıktık. ‘Yapamazlar’ dediler yapıyoruz. Kimsenin hayal edemediklerini ben söylediğim zaman ufkumu insanların yavaş yavaş görmesi güzel. Stadı 30 Ağustos’a yetiştireceğiz.
Rakiplerimizin gelirleri 400 milyon gibiyken biz 140 milyon civarındayız. Hem stadımız yok hem gelirimiz az. 2014 itibariyle 100 milyon dolar gibi bir borç düşürdük. Stadı hiç bir kredi almadan yapıyoruz. O stadı alın teri ve emekle yapıyoruz, dualarla yapılmıyor o stat.

ÇATI İÇİN İHALE ÇAĞRISI

BEŞİKTAŞ, Vodafone Arena Stadı’nın halatlı germe mebran çelik çatı işleri için ihale çıkıyor. İhale dosyası kulüpten 19 Mart’tan itibaren alınabilecek. İhale ise 9 Nisan’da sonuçlandırılacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!