Artık sen bittin

Güncelleme Tarihi:

Artık sen bittin
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2014 02:20

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Eskişehir mitinginde Başbakan Tayyip Erdoğan’ın siyaseten tükendiğini savunarak, “Dizi filmlerinde bazen hafif bir gerilim olduğunda söylenen konu var, ‘Artık sen bittin’ diyor. Evet, Recep Tayyip Erdoğan artık sen bittin. Şimdi sadece kendisini kurtarırken AKP’yi yakmaya çalışıyor. Bu tükenişi demokrasi içerisinde gerçekleştirmemiz gerekiyor” dedi.

Haberin Devamı

Bahçeli özetle şunları söyledi:

KENDİ MASUM, HERKES HAİN

Bunlar faiz lobisi bunlar bilmem nedir diye söylenip geziyorsunuz. Ama 17 Aralık’tan sonra anlaşıldı ki AKP siz bir yalan lobisisiniz, AKP siz bir çalan lobisisiniz, AKP siz bir talan lobisisiniz. Recep Tayyip Erdoğan bu partinin adının AK olarak söylenmesini sen istedin. Ama 17 Aralık’tan sonra gelişmeleri dikkate alarak aklan ve paklan, milletin huzuruna 30 Mart’ta bu yönüyle çık. Ama 91 gün olmuş siz herkesi hain ilan ediyorsunuz, herkese haşhaşi diyorsunuz, alçak diyorsunuz, paralel devlet diyorsunuz. Kendiniz masum ama herkes hain ve suçlu. Bu nasıl bir Türkiye. Bunun böyle olacağını biliyorsun da niye savcı kıyımı yapıyorsun. Niye 8 bin polis kardeşimizi kış günü darmadağın ediyorsun, HSYK değişikliğini acilen niye çıkartıp önünü ayıklamak kendini korumak için torba yasalar ilan ediyorsunuz. Erdoğan inandırıcılığını kaybetmiş, artık güvenini de kaybetmiş. Dolayısıyla Başbakan olarak görevini sürdürmesi artık ihtimal dahilinde görünmüyor. Yargı sürecinde her şeyin ortaya çıkmasına fırsat vermezse Çankaya yokuşunda zaten bu yükü taşıyamaz, Cumhurbaşkanı olma rüyası, hülyası da ortadan kalkar. Recep Tayyip Erdoğan Türk siyasetinde kara bir günün başlangıcı olmuştur. Şimdi sadece kendisini kurtarırken AKP’yi yakmaya çalışıyor. Bunu yaparken Erdoğan’ın artık siyasi ömrü tükenmiştir, ama bu tükenişi demokrasi içerisinde gerçekleştirmemiz gerekiyor.

Haberin Devamı

PROVOKATÖR ERDOĞAN

30 Mart’ta görevi yerine getirmeliyiz. Aksi takdirde Türkiye çok karışacak. Bunun provokatörünün, ajite edenin de Recep Tayyip Erdoğan olduğunu da biliyoruz. Ülkeyi kardeş kavgası içerisine düşürmeye kadar varan gayretin içinde olduğunu görüyoruz. O sebeple sokak değil, sandık çıkış yolu olsun.

MİTİNGLERİ MONTAJ

Televizyonlarından gösterilen açık hava toplantılarında bakıyorsunuz bir kısım aydınlık, bir kısım kapkara yüzleri dahi seçilmiyor. Demek ki bu gerçekten bir montaj. Bu montajı alışkanlık haline getirdiğinize göre milleti de oğul-baba konuşmasında montaj diye aldatabileceğinizi mi sanıyorsunuz?
Öte yandan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, eski bakanlar Zafer Çağlayan, Egemen Bağış, Muammer Güler ve Erdoğan Bayraktar’ın fezlekelerinin görüşüleceği Meclis oturumuna Giresun mitingi nedeniyle katılamayacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!