Hizmette sınır yok

Eda Taşpınar, Lucca’da sevgilisine servis yaparken görüntülendi.

Haberin Devamı

Eda Taşpınar’ın avukat Can Verdi’yle yeni bir aşka yelken açtığını ilk kez bu köşede okumuştunuz. İlişkilerini uzun süre gözlerden uzak yaşayan sevgililer, benim haberimin ardından Karaköy’de görüntülenmişti. Artık ilişkilerini gizleme gereği duymayan çift, bu kez Bebek’te ortaya çıktı. Geçtiğimiz hafta Lucca’da dudak dudağa görüntülenen Taşpınar ve Verdi, önceki sabah yine aynı adresteydi. Taşpınar, sevgilisine elleriyle servis yaparken objektife yansıdı...

Sevgiliye tam puan
Dilara Murtezaoğlu ile Kartalkaya’daki Flame Mountain Club’ı açan Bennu Gerede, geçtiğimiz hafta sonu “Kartal Jibfest” etkinliğine ev sahipliği yaptı. Oli Spor Kulübü’nün katkılarıyla gerçekleşen etkinlikte yarışmacılar, 4 metrelik rainbow ve 4 metrelik düz box ile atlayış yaptı. Bennu Gerede’yle aşk yaşayan Cem Tekyaygil’in jüri üyeliği yaptığı yarışmada, Gerede’nin yanı sıra oğlu Dylan Erkaya da yarıştı.

Haberin Devamı


Kartalkaya’da sezon finali
Kartalkaya’daki Kaya Palazzo Ski&Mountain Resort, kış sezonunu geçtiğimiz hafta sonu kapattı. Sedef-Mehmet Ali Karamehmet, Nazlı- Kaan Sert ve Berrak Barut’un da aralarında olduğu iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri de hafta sonu son kez karın keyfini çıkardı. Sedef-Mehmet Ali Karamehmet çifti Kaya Palazzo’nun pistlerinde slalomlar yaparken, çocukları Fuat ve Leyla kayak hocasından ders aldı. Abdi İbrahim İlaç’ın sahibi Nezih Barut yurtdışında olduğu için eşi Berrak Barut tek başına tatile çıktı. Kaan ve Nazlı Sert arkadaşlarıyla geldikleri Kartalkaya’da kar keyfi yaptı.

Zamansız kadın
Frankie İstanbul’da ayda bir kez pazar günleri “zamansız” konseptiyle düzenlenen “Timeless Moments” etkinliği,
bu kez Ayşegül Aldinç’i ağırladı. “O Kız”, “Sorma”, “Anladım Ben Seni”, “Beni Hatırla” gibi unutulmaz şarkılarını seslendiren Aldinç’i dinlemeye gelenler arasında iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri de vardı. Gecede ayrıca Jinemed Hastaneleri’nin sahibi Prof. Dr. Teksen Çamlıbel, kızı Pınar Çamlıbel’in doğum gününü kutladı.

30. yıla özel albüm
Suat Ateşdağlı, DJ’lik kariyerinin 30’uncu yılını albümle kutluyor. Ünlü DJ’in hazırladığı “Bosphorus Night” serisinin 5’nci albümü, DMC ve Yeni Dünya etiketiyle müzik marketlerdeki yerini aldı.

Yazarın Tüm Yazıları