Ece Su'nun ölümünde serbest bırakılmalara itiraz

Güncelleme Tarihi:

Ece Sunun ölümünde serbest bırakılmalara itiraz
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2014 15:48

SİRKECİ’de arabalı vapura binerken düşen otomobilde 5 yaşındaki Ece Su Yılmaz’ın ölümü, 3 kişinin de yaralanmasına neden oldukları öne sürülen kaptan Erkan Atalay İm de dahil 3 gemi personelinin serbest bırakılmasına savcı itiraz etti.

Haberin Devamı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, önceki gün meydana gelen arabalı vapur kazası ile ilgili başlattığı soruşturma kapsamında arabalı vapur kaptanı Erkan Atalay İm ile Özay Yaşar ve Levent Dönmez gözaltına alındı. İfadeleri alınan şüpheliler "Taksirle adam öldürme" suçlamasıyla sevk edildikleri nöbetçi İstanbul 30. Sulh Ceza Mahkemesi tarafından serbest bırakıldı. Kaptan İm hakkında yurtdışına çıkış yasağı kondu.

SAVCIDAN İTİRAZ

Bugün soruşturma dosyasına giren görüntüleri ve şüpheli ifadelerini inceleyen Cumhuriyet Savcısı İbrahim Çiçek, vapur kaptanı Erkan Atalay İm’in de aralarında bulunduğu üç şüphelinin serbest bırakılmasına itiraz etti. Savcılığın itirazı önce serbest bırakma kararı veren mahkeme incelenecek. Kararını gözden geçirecek mahkemenin vereceği karara göre, itiraz üst mahkemeye de gidebilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!