PTT 1. Lig'de zirveye 2 ortak

Güncelleme Tarihi:

PTT 1. Ligde zirveye 2 ortak
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2014 12:09

PTT 1. Lig'in ilk sıralarındaki takımların puan kaybetmesi nedeniyle, Mersin İdmanyurdu ve Samsunspor da zirveye ortak oldu.

Haberin Devamı

Ligde, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un "bay" geçtiği bu hafta, zirvedeki 3 takım puan kaybetti. Lider Ankaraspor, zorlu Balıkesirspor deplasmanından 1 puanı güçlükle çıkarırken, Orduspor, Adana Demirspor'a dış sahada 3-2 yenildi.

Bu sonuçlara göre Ankaraspor, 58 puanla liderliğini sürdürürken, haftanın en karlı takımı olarak görülen İstanbul Büyükşehir Belediyespor, maç oynamadan 57 puanla ikinciliğini korumuş oldu. 56 puana sahip iki takımdan Orduspor üçüncü, Balıkesirspor da dördüncü sıradaki yerinde kaldı.

Deplasmanda, Boluspor'u 2-1 yenen Mersin İdmanyurdu ile sahasında Bucaspor'u 2-0 mağlup eden Samsunspor, zirveye ortak oldu. Mersin İdmanyurdu, liderle puan farkını 5'e, Samsunspor ise 6'ya indirerek, bir üst lige çıkma yarışında "ben de varım" dedi.

Haberin Devamı

Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin, Ankaraspor maçını çok kazanmayı istediklerini ancak olmadığını belirterek, son haftaları daha zorlu geçen ligde şampiyonluğu son maça kadar kovalayacaklarını söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!