Tartan'dan seçim ofisi açılışı

Güncelleme Tarihi:

Tartandan seçim ofisi açılışı
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2014 01:33

DEMOKRATİK Sol Parti (DSP) Konak Adayı ve Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, seçim koordinasyon merkezlerine Betonyol'da açılanla birlikte bir yenisini ekledi.

Haberin Devamı


Dr. Hakan Tartan'ın Üçyol Betonyol'daki seçim bürosunun açılışına vatandaşlar ilgi gösterdi. Şenlik havasında gerçekleşen açılışta konuşan Tartan, yapılan tüm haksızlıklara rağmen halkın coşkulu bir desteğiyle yürüdüğünü ve 30 Mart akşamı Konak halkının "odunu aday göstersem seçilir" mantığıyla vatandaşı yok sayanlara en güzel cevabı vereceğini söyledi. Tartan, "Neler yapmıyorlar ki? Afişlerimizi yırtıyorlar, pankartlarımızı söküyorlar. Korku dağları sarmış. Ama Atatürk ve Cumhuriyet değerleri ile sorunu olan, ‘odunu aday göstersem seçilir' kafasıyla hareket edenlere Konak halkı 30 Mart'ta yanıtını verecek. Haksızlığı halk sandıkta düzeltecek" dedi.

Tartandan seçim ofisi açılışı

Haberin Devamı


Semt sakinlerinin katılımıyla gerçekleşen seçim bürosu açılışının ardından bölge esnafını ve vatandaşları ziyaret eden DSP Konak Adayı ve Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, verilen destek nedeniyle duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!