Taksim'de bu sabah herkes ağladı

Güncelleme Tarihi:

Taksimde bu sabah herkes ağladı
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2014 10:01

İstanbul Taksim'de kontrolden çıkan motosiklet ağaca çarptı, sürücüsü Uğur Topaç hayatını kaybetti. Kaza yerine gelen Topaç’ın yakınları, arkadaşları gözyaşlarını tutamadı. Bir arkadaşı Topaç’ın cesedine dakikalarca sarılarak ağladı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ve polisler arkadaşının cesedine sarılan kişiye önce müdahale etmedi. Ardından ikna etmeye çalıştı ama olmadı. Daha sonra polis ve sağlık ekipleri genci uzaklaştırdı ama bu hiç kolay olmadı.

Haberin Devamı

Kaza, saat 06.00 sıralarında Cumhuriyet Caddesi Divan Kavşağı Taksim yönünde meydana geldi. İddiaya göre, Uğur Topaç (20) 81 BN 601 plakalı motosikletinin kontrolünü kaybederek yol kenarındaki ağaca çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan motosiklet, caddede birkaç takla attıktan sonra durabildi. Motosikletinden düşerek sürüklenen Topaç, olay yerinde hayatını kaybetti. Yoldan geçen diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri incelemelerinde Topaç’ın öldüğünü belirledi. Polis ekipleri, olay yerinde güvenlik önlemi aldı.

CESEDE SARILARAK UZUN SÜRE GÖZYAŞI DÖKTÜ

20 yaşındaki Uğur Topaç’ın ölüm haberini alan yakınları kısa sürede olay yerine geldi. Arkadaşlarından biri Uğur Topaç’ın cansız bedeninin üzerine yatarak ona sarıldı, gözyaşı döktü. Sinir krizi geçiren kişi, olay yerindeki polis ekipleri tarafından uzaklaştırılmasına rağmen, cesete sarılmak için uzun süre direndi. Bu sırada haberi alarak kaza yerine gelen motosiklet sürücüsünün diğer arkadaşları da gözyaşlarını tutamadı.

Haberin Devamı

İncelemelerin ardından Topaç’ın cenazesi Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Kaza nedeniyle caddede trafik akışı bir süre tek şeritten sağlandı. Yol ortasındaki motosikletin kaldırılmasının ardından yol tekrar ulaşıma açıldı.

Haberin Devamı

Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!