‘Başbakanı kimseye yedirmeyiz’

Güncelleme Tarihi:

‘Başbakanı kimseye yedirmeyiz’
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2014 01:04

BAŞBAKAN Yardımcısı Ali Babacan, 17 Aralık operasyonun ardından devlet içine girmiş farklı yapılanmaların görüldüğünü belirterek, “Hep beraber Sayın Başbakanımıza sahip çıkmamız gerekiyor ve Başbakanımızı kimseye yedirmememiz gerekiyor” dedi.

Haberin Devamı

Türkiye’nin elde ettiği başarıların bazılarının işine gelmediğini anlatan Babacan, şöyle devam etti: “Türkiye’nin ekonomik gücü ve bölgesindeki etkinliği bazılarını rahatsız etmeye başladı. Kendi içimizde başarıya sevinenler çok iken bir yandan kıskananlar, engel olmaya çalışanlar maalesef çoğaldı. Bir güç mücadelesi başladı. Son 3 ayda yaşadıklarımıza baktığımızda işin özünde biraz da bunu görüyoruz. Bu rahatsız olanlar bizi bölmeye parçalamaya çalışıyorlar. Biz, bir ve beraber olunca güçlü oluruz.”
Babacan, milletin bu oyunu anladığını ve bir duruş sergilemeye başladığını ifade etti. Ak kelimesinin “temiz ve lekesiz” anlamına geldiğine dikkati çeken Babacan, “Böyle bir partinin yolsuzluklara göz yumması mümkün değil. Er ya da geç yanlışlık içinde olan hesabını verir” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!