Bıçak sırtı derbi

Güncelleme Tarihi:

Bıçak sırtı derbi
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2014 01:11

PTT 1. Lig’de tehlikeli bölgede yer alan Tekden Denizlispor ile Karşıyaka, bugün Ege derbisinde kozlarını paylaşacak.

Haberin Devamı

Denizli Atatürk Stadı’ndaki derbinin başlama düdüğü saat 16.30’da çalacak. Koray Gençerler, Neşet Merdin, Uygar Bebek’in yöneteceği maçı TRT Web TV yayınlayacak. Bilet fiyatları kale arkası 10, maraton 15, kapalı tribün 20 TL. Karşıyakalılara kale arkasında bin kişilik yer aldı. Stat içi ve çevresinde yoğun önlem alınacak.

Ligde üst üste 3 galibiyetten sonra Orduspor’a yenilen Horoz 28 maçta 31 puanla düşme hattının 3 puan üzerinde. Yeşil-siyahlılarda cezalı Ömer Alp ile sakat Süleyman kadroda yok. Galibiyet primi 5 bin TL olarak belirlendi. Son 3 maçını kaybeden Karşıyaka 27 maçta 32 puan topladı. Kaf-Kaf’ta sakat Erdi, Gökhan yok. Antrenmanlara çıkmayan Ofoedu da forma giymeyecek. Teknik Direktör Yusuf Şimşek, uzun yıllar futbolcu olarak forma giydiği, sezonun ilk yarısında düşme hattından çıkardığı Horoz’a derbide rakip olacak.

Haberin Devamı

Meşaleli uğurlama

KARŞIYAKA’da son üç haftada hayal kırıklığı yaşayan taraftarlar takımlarını Denizli’ye meşalelerle uğurladı. Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri’ne akın eden yeşil-kırmızılılar derbi öncesi futbolcular ile teknik heyete moral verdi. Karşıyaka taraftarları derbide kendilerine ayrılan bin kişilik yeri doldurmak için organizasyon hazırlığında.

STAT: Atatürk

HAKEM: Koray Gençerler

SAAT: 16.30

YAYIN: TRT Web

DENİZLİSPOR

Kazım Ömer Kandemir Mehmet Cansın Bülent Mustafa Barış Janda Mert Yordanov Cihan Kahe

KARŞIYAKA:

Bicik Rıdvan Cenk Özbey Cenk Güvenç Berkan Burak Onur Alkan Ahmet Arı Cafercan Mustafa Ars

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!