Mansur Yavaş: Rozetimi çıkarıp herkesin başkanı olacağım

Güncelleme Tarihi:

Mansur Yavaş: Rozetimi çıkarıp herkesin başkanı olacağım
Oluşturulma Tarihi: Mart 19, 2014 01:22

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Şereflikoçhisar'da düzenlediği mitingde, "Diyorlar ki; 'en fazla oyu verene hizmet getireceğiz.' Madem öyle o zaman vergiyi de herkesten almayın. Vergiyi herkesten alıyorsanız hizmeti de herkese yapacaksınız. Sizlerin destekleri ile seçildikten sonra rozetimi çıkaracağım ve herkesin başkanı olacağım" dedi ve destek istedi.

Haberin Devamı

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Şereflikoçhisar'da düzenlediği mitingde, "Diyorlar ki; 'en fazla oyu verene hizmet getireceğiz.' Madem öyle o zaman vergiyi de herkesten almayın. Vergiyi herkesten alıyorsanız hizmeti de herkese yapacaksınız. Sizlerin destekleri ile seçildikten sonra rozetimi çıkaracağım ve herkesin başkanı olacağım" dedi ve destek istedi. Yavaş ilk olarak, en ücra köşelere ulaşacaklarını belirtirken, Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak alt yapısının sermayesini vermek üzere OSB'yi kuracaklarını bildirdi.
Yavaş, konuşmasının bir bölümünde Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e de yüklenerek şunları söyledi: "Gökçek, yurtdışıdan 5,5 milyardan satın alıyor gürgen ağacının bir tanesini. Sayın Gökçek Ankara'nın belediye başkanı mısınız, Almanya'nın belediye başkanı mısınız?" Ben seçildiğimde çiçekler ve fidanlar Ankara'nın köylerinden alınacak. 31 Mart'tan sora fidanlar dikin. Çünkü o fidanlar Ankara'nın iklimine uygun olan fidanlardır."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!