'Pensilvanya yönetimindeki yeni Ergenekon...'

Güncelleme Tarihi:

Pensilvanya yönetimindeki yeni Ergenekon...
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2014 01:50

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Adana'daki mitinginde yerel seçimlerden bahsederken ''30 Mart devlet içine sızmış çetelerin artık tamamen kaybedeceği bir tarih olacak. Ergenekon'un da Pensilvanya yönetimindeki yeni Ergenekon'un da umudunu tamamen yitireceği tarih olacaktır'' dedi.

Haberin Devamı

Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları

Pazartesi röportajları yayınlanacakmış. Bu röportajlarından sonra her şey iyot gibi ortaya çıkacak. Bunların arkalarına takılan hocalar var. Bunlar akıllarını peynirle yemiş. Bunlar milletimizin içine fitneyi soktular. Aileleri dağıttılar. Ablalar 15 gün gece-gündüz çalışmaya var mıyız?

ÇILGINA DÖNDÜM

Geçen ay MİT’in TIR’ları Adana’da durduruldu. Adeta suçluymuş gibi, düşmanmış gibi TIR’ları durdurdular. MİT mensubu yüzbaşı ve üsteğmenimizi darp ettiler. Suriye’de Türkmenlere yardım götüren TIR’larımıza düşmanca muamele ettiler. Bunları izleyince bir Başbakan olarak çılgına döndüm. Orada kim olursa olsun durduran kim olursa olsun bunlar haindir. Sana ‘MİT’in elemanıyım’ diyecek, sen onları kelepçeleyip, tekmeleyip üzerine basacaksın. Bir de pişmiş kelle gibi sırıtıyor. Ahlaksızlar

Haberin Devamı

ORAYA GELEN SAVCI PARALEL YAPI

Oraya gelen savcı paralel yapı. Biz bunlara müdahale edince CHP, MHP rahatsız olmuş. Hepsi de yanına toplandı. MİT kimin? Hangi milliyetçiydin. Türkmenlere yardım gitsin diye bize haber gönderen siz değil miydiniz MHP? Bu MHP’nin milliyetçiliği falan yok.
Yanlışa oy verilmez. Bunların ülkemize kazandıracağı hiçbir şey yok.

FETRET DÖNEMİ VAR

Bir fetret dönemi var. Bu dönemi aşmamız lazım. Biz kimlik siyaseti yapan bir parti değiliz. Biz beni yaradan Allah sizleri de yarattığı için sizi seviyoruz. 77 milyonun partisiyiz. Bölgesel, etnik, dinsel milliyetçilik yok, eser milliyetçiliği var. Tek millet, tek bayrak, tek devlet… Paralel yapıya, paralel devlete müsamaha yok. Bunlar çökecek. Bunların inlerine giriyoruz.

17 ARALIK İYİ Kİ OLDU

17 Aralık, 25 Aralık iyi ki oldu. Bunların yüzleri ortaya çıktı. Bütün ekiplerimizle bunları izliyoruz, kovalıyoruz, gereğini de vakti geldiğinde yapacağız. Vandallara, kasetlere, sokak eylemlerine bu ülkeyi teslim etmeyeceğiz.

ZİYA GÖKALP’İN ŞİİRİNİ OKUDUM, PINARHİSAR’A GÖNDERDİLER

Okuduğum bir şiirle beni Pınarhisar Cezaevi’ne gönderdiler. Ben ne demiştim. Ziya Gökalp’in bir şiirini okumuştum.
MEB’in tavsiye ettiği bir şiir. Bu şehir neydi
Minareler süngü
Kubbeler miğfer
Camiler kışlamız
Müminler asker
Bu ya bunu söyledik. Bunu söyledik, haydi bakalım Pınarhisar. Eyvallah dedik, gittik. Bu ülkede neler oldu anlayın. Ama ne oldu? O medrese-i yusufiyeden AK Parti doğdu.
Her olanda hayır var. Ne güzel söz.

Haberin Devamı

DAHA ÖNCE NE ÇİLELER ÇEKTİLER

Başörtülü kızlarımızı okullara almadılar, katsayı çıkardılar, erkeği de kızı da almadılar. Ne oldu? 4+4+4 başladı mı? Başladı. 444 kod numarası. Katsayı da kalktı. Meslek liseliler de imam hatipliler de istediği liseye gidebilecek mi? Ayrımcılık var mı? Daha önce bundan ne çileler çektiler ya…

BANA DA ‘ÖLÜ YIKAYICISI MI OLACAKSIN’ DİYORLARDI

Bunlar benim imam hatipli kızlarıma ‘Siz ancak ölü yıkayıcısı olursunuz’ diyorlardı. Ben imam hatipte okurken bana da ‘siz ölü yıkayıcısı mı olmaya geldiniz’ diyorlardı. Ama o ölü yıkayıcısı mı olacaksın dedikleri kişi başbakan oldu.

ZALİMLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM

Az mı zulmettiler. Said-i Nursi ne güzel diyor: Zalimler için yaşasın cehennem… aynı şeyi söylüyorsunuz. Onları ancak cehennem paklar. Verecekler hesabını. Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste… Çıkacak…

Haberin Devamı

MONTAJLAR GELİYOR MONTAJLAR GİDİYOR

Pensilvanya’daki örgüt başının yönlendirmesiyle Türkiye’de kirli oyunlar oynandı. Bunlar yapılırken biz bunlara yüz vermedik. Kasetler geliyor, kasetler gidiyor. Montajlar geliyor montajlar gidiyor. Birinci Köprü yapıldı. Bu CHP saldırdı. 2.’si yapıldı, saldırdı. Menderes’e nasıl saldırdıysa bize de saldırdılar. 3. Köprü’yü yapıyoruz. Yavuz Sultan Selim Köprüsü önümüzdeki yıl bitiyor inşallah…

ÇOCUKLARINIZI DERSHANELERİNDEN ÇEKİN ALIN

Buna dahi tahammüle demediler. Utanmadan sıkılmadan bu CHP, Pensilvanya’nın temsilcileri yolsuzluk havuzu diye bir şey uydurdular, yapacak işadamlarını zan altında bırakmaya çalıştılar. Bunlar vatan hainleridir. Pensilvanya hiç oy kullanmamış, kullanmayacakmış. Yavrularınızı bunların dershanelerinden çekin alın. Hiç tereddüt etmeyin, özel okullarından çekin alın. Devletin okulları bize yeter. Hafta sonlarında takviye kursları vereceğiz ücretsiz olarak. Bunların yayın organlarını kesinlikle evlerinize sokmayın. Zannediyorlar ki biz bu işi şöyle büyüttük, şöyle oldu, böyle oldu.

Haberin Devamı

TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NE KARŞI İSYANI YAPANLARA DERS VERECEĞİZ

Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı bu isyanı yapanlara en büyük dersi vereceğiz. TC’den daha büyük değiller. Dershane yasası çıktı. AYM’ye kim götürdü? CHP. Nasıl beraber çalışıyorlar görüyor musunuz? Medya destek veriyor. Bu Beymen var ya Beymen. Bütün dükkanlarını seferber ediyormuş. O malum eylemlerin olduğu gün. Kapıları açıkmış. İsmini anmayacaktım ama anmak zorundayım. Aklı başında olan bir işadamı kalkıp da bir iktidara karşı sokakları tahrik edenlerin, terörize edenlerin yanında yer alır mı? Ha sen mi yer alıyorsun. O zaman bunların karşılığını bulacaksınız. Bunların mağazalarından da gidip alışveriş yapmayın. Sivil direniş bu. Tavrınızı koyun. Oyun çok büyük…

Haberin Devamı

PENSİLVANYA YÖNETİMİNDEKİ YENİ ERGENEKON

30 Mart devlet içine sızmış çetelerin artık tamamen kaybedeceği bir tarih olacak. Ergenekon'un da Pensilvanya yönetimindeki yeni Ergenekon'un da umudunu tamamen yitireceği tarih olacaktır. Sizler bugüne kadar lafa değil icraata baktınız.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!