İlham, romantizm ve sürpriz

Güncelleme Tarihi:

İlham, romantizm ve sürpriz
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2014 21:31

İlham, romantizm ve sürprizli bir hafta

Haberin Devamı

Bu haftanın kritik günü 17 ve 18 Mart. Venüs’ün Uranüs’le yapacağı açı Koç’lara şans, Yay’lara özgüven, İkizler’e sürpriz, Aslan’laraysa aşk getirecek.

ŞANS SİZİN YANINIZDA
KOÇ
Zamanınızı daha iyi bir gelecek hayali için ayırın, bu sizin için önemli. 17-18 Mart’ta Venüs’ün Uranüs’le yapacağı iyi açı sayesinde her işinizde şans sizin yanınızda olacak. 22-23 Mart’ta önemli bir kağıt imzalamamaya çalışın. İlerki dönemde içindeki bir madde sizi rahatsız edebilir.

İLHAM DOLU BİR HAFTA
BOĞA
Her şeyi kendi yöntemiyle çözen kişiler, bu hafta ilham kaynağınız olabilir. 18 Mart’ta bu ilhamı profesyonel yaşamınızda hissedeceksiniz. Mühim isimleri etkileme konusunda kimse elinize su dökemeyecek. Yaratıcılığınızsa en üst düzeyde.

AŞK VE SÜRPİZLER YAKIN
İKİZLER
Patronunuza götüreceğiniz fikirler, daha derinlemesine düşünmenizi sağlayacak. Zevk almadığınız bir işte çalışıyorsanız, bundan nasıl kurtulacağınızı da planlayabilirsiniz. Aşk gezegeni Venüs ve sürprizlerin gezegeni Uranüs, 17-18 Mart’ta yanınızda olacak.

Haberin Devamı

UMMADIK GELİŞMELER
YENGEÇ

Merkür’ün Balık burcuna geçmesi ve 22 Mart’ta Neptün’le ilişkilenmesi, beyninizin sağını daha da fazla çalıştıracak. Çok yaratıcı olacak, dünyaya farklı bir açıdan bakacaksınız. Güneşin 20 Mart’ta kariyerinizde etkili olması, hiç beklemediğiniz gelişmelerin habercisi.

MADDİYAT ÖN PLANDA
ASLAN
17-18 Mart’ta aşk hayatınızda sürprizli bir dönem sizi bekliyor olacak. 22 Mart’ta bir tanıdığınızla daha yakın olabilmek için ona bazı sırlarınızı anlatmanız gerekebilir. Bunun dışında masanızda biriken faturalar, tüm haftayı maddi konular üzerine düşünerek geçirmenize sebep olabilir.

ROMANTİK BULUŞMALAR
BAŞAK
Aklınızı meşgul edecek ana konulardan biri aşk ve yaratıcılık olacak. Yeni biriyle tanışıp çok farklı duygular yaşayabilir ya da artistik bir proje teklifi alabilirsiniz. 22 Mart’ta partnerinizle beklediğinizden fazla yakınlaşabilir, rüyalarınızdaki romantizmi yaşayabilirsiniz.

TAM PARLAYACAĞINIZ HAFTA
TERAZİ
Yönetici gezegeniniz Venüs’ün Uranüs’le ilişkisi, bulunduğunuz ortamlarda bir yıldız gibi parlamanızı sağlayacak. Uranüs, sürprizler getiren bir gezegendir. Dolayısıyla eğer yanlızsanız karşınıza aradığınız aşk çıkabilir. Aynı günler, yaratıcı içgüdüleriniz de çok işinize yarayacak.

Haberin Devamı

SAĞLIĞINIZ DİKKAT
AKREP
Yoğun bir hafta sizi bekliyor. Fazla çalışsanız da sağlığınızı bozmamaya çalışın. Özellikle üzerinde çalışacağınız, yaratıcılık gerektiren bir projede zorluk çekebilirsiniz. Ama merak etmeyin 22 Mart’ta Merkür ve Neptün’ün ilişkisi, işinizi kolaylaştıracak.

LAFINIZI SAKINMAYIN
YAY
17-18 Mart özgüveniniz yüksek olacağı iki gün. Farklı bakış açınızı yansıtabileceğiniz düşüncelerinizi söylemekten çekinmeyin. 22 Mart’ta Merkür ve Neptün’ün konumu uzun zamandır katılamadığınız etkinliklere gitmek için ideal.

DEĞİŞİM ZAMANI
OĞLAK
Uzun mesafeli bir yolculuğa çıkabilir ya da uzun zamandır öğrenmek istediğiniz bir şey için kursa yazılabilirsiniz. 18 Mart’ta evinizle ilgili hiç planlamadığınız bir değişim yapmanız mümkün. Önemli bir proje için yaratıcılığınızı kullanmanız gerekiyorsa, 22 Mart bunun için çok ideal.

Haberin Devamı

AŞK KOKUSU VAR
KOVA
17-18 Mart’ta ilginizi çekecek, merak uyandırıcı biriyle tanışabilirsiniz. Güneş’in 20 Mart’ta Koç burcuna girmesiyle aklınızdaki pek çok konuyla ilgili oradan oraya koşturmanız gerekebilir. Ama aşk hayatınız tüm bunları size unutturacak.

DAHA AÇIKSÖZLÜ OLUN
BALIK
17 Mart’ta Merkür’ün burcunuza girmesi, tüm özgüveninizle düşüncelerinizi söylemenizin habercisi. Eğer sanatsal ya da yaratıcı bir işle uğraşıyorsanız, tüm hayal gücünüzü kullanmanın tam zamanı. Çünkü müthiş bir proje sizi bekliyor olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!