Hacıosmanoğlu için şok iddia

Güncelleme Tarihi:

Hacıosmanoğlu için şok iddia
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2014 16:33

Türkiye’yi sarsan 17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonunun yapıldığı dönemde, spor kamuoyunu yakından ilgilendiren bir olay da Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile ilgiliydi.

Haberin Devamı

O sıcak günlerde İbrahim Hacıosmanoğlu’nun gözaltına alındığı iddia edilmiş ancak Trabzonspor Başkanı bunu yalanlamıştı.

İnternet ortamında dolaşmaya başlayan ve savcılık tarafından istifa eden 4 Bakan hakkında TBMM’ye gönderilen fezlekeler olduğu ileri sürülen belgelerde, Hacıosmanoğlu olayı da yer alıyor.

İddialara göre eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, telefon görüşmesinde Trabzonspor ile ilgili bir durum olabileceğini belirttikten sonra İbrahim Hacıosmanoğlu’nun gözaltına alındığını söylüyor. 31. sayfada yer alan bu tapeye göre bordo mavililerin başkanı 17 Aralık soruşturması kapsamında gözaltına alınıp bırakılmış.

TRABZONSPOR'DAN AÇIKLAMA
İddialar üzerine bordo mavili kulüp internet sitesi üzerinden bir açıklama yayınladı.

"Gün içerisinde Başkanımız Sayın İbrahim Hacıosmanoğlu’nun 17 Aralık soruşturması kapsamında gözaltına alındığına ilişkin haberler tekrarlanmaktadır.

Haberin Devamı

Bu tür haberler o dönemde çıkmış ve tarafımızca yalanlanmış olmasına rağmen bugün yine olmayanı olmuş gibi gösterenler bunun bedelini hukuki zeminde ödeyecektir. Bu ve benzeri haberleri yapanlar hakkında hukuki işlem başlatılmıştır."


Fezlekedeki o bölüm...

Hacıosmanoğlu için şok iddia

BAKMADAN GEÇME!