Bir ilki gerçekleştirdiler

Güncelleme Tarihi:

Bir ilki gerçekleştirdiler
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2014 11:21

ÜSKÜDAR Kulüplerbirliğine bağlı 22 amatör 2 profesyenel futbol kulübünün başkan ve yöneticileri kendilerini yöneticilik 3 parti başkan adayını bir araya getirerek bir ilki gerçekleştirdiler.

Haberin Devamı

Kulüpler Birliği Başkanı Çetin Savaş ve Federasyon temsilcisi Ufuk Tatar “Bizler sporla uğraşan kulüpleriz. Tüm partiler kulüplerimize gelip propaganda yapmak istediler. Fakat bizde tüm başkan adaylarını bir araya toplayarak projelerini anlatmalarını istedik. Özlenen tablo budur. Amaç hizmetse herkes birarada olmalı. Onlarda kabul ettiler ve tek tek yapmak istedikleri ve hedeflerini anlattılar. Bizde başkan adaylarımıza gençlerimizi uyuşturucu tuzağından uzak tutmak için sportif hizmetlerin sürmesini talep ettik” dedi.

Üsküdar Kulüpler Birliği’nin sivil toplbum kuruluşlarına örnek olacak davranış biçimi sergilediğini ifade eden CHP Belediye Başkan adayı İhsan Özkes “Sonuçta bir seçim olacak. Kimsenin kimseyi kırmasına ve tansiyonu yükseltmesine gerek yok. AKP ve Saadet Partisi başkan adayları ile bir arada hedeflerimizi anlattık. Üsküdar Halkı teveccüh gösterirse tüm amatörlerin isteklerini tek tek yerine getireceğim. Bunlar zaten yapılması gereken işler” dedi. AKP Belediye Başkan adayı İhsan Özkes ise seçimlere dostça girmenin gururunu yaşadıklarını vurgulayarak “Amatör sporlara hizmet bizim ilkemiz. Uyuşturucu ile mücadele de önemli projelerimiz var. CHP ve Saadet Partisi başkan adayları ile hedeflerimizi el ele kol kola konuşarak anlattık. Kim seçimi kazanırsa birbirine destek sözü verdi” yorumunu yaptı. Bu arada Üsküdar Saadet Partisi Başkan adayı Erol Belen ise Üsküdar’ın emniyet kayıtlarına göre uyuşturucu kullanımında 8’nci sırada olduğunu vurgularken bu konuda önemli projeler gerçekleştireceklerini ve hedeflerini anlattı. Belen “Burada CHP, AKP gibi belediye başkan adayları ile el ele kol kola düşüncelerimizi anlatmak tüm ülkeye örnek olmalı. Bu bir savaş değil fikirv e hizmet yarışıdır” dedi.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!