Beraberlik yasak

Güncelleme Tarihi:

Beraberlik yasak
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2014 01:31

PTT 1. Lig’de bu sezon inişli çıkışlı bir grafik çizen Karşıyaka, ilk yarıda galibiyete hasret kalırken, ikinci devre beraberliği unuttu.

Haberin Devamı

Ligin ilk etabında 7 beraberlik ve 7 yenilgiye karşılık sadece 4 kez üç puan sevinci yaşayan Kaf-Kaf, ikinci devre henüz 6’ncı haftada 4 galibiyete ulaştıktan sonra düşüşe geçti. Yeşil-kırmızılı ekip, bu yarıda oynadığı 9 müsabakada 4 galibiyet, 4 mağlubiyet aldı, sadece 1 kez berabere kaldı.

Öte yandan pazar günü deplasmanda Denizlispor ile karşılaşacak İzmir temsilcisi, kritik derbiye sezonu kapatan Erdi ve Gökhan dışında tam kadro hazırlanıyor. Yeşil-kırmızılı taraftarlar yarın saat 13.30’da Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri’nde yapılacak antrenmanı ziyaret ederek futbolculara moral verecek. Denizli Atatürk Stadı’nda kendilerine ayrılan bin kişilik yeri doldurmak için seferber olan taraftarlar, otobüs organizasyonu yapıyor.

İlk derbide Şimşek güldü

Haberin Devamı

KARŞIYAKA, ilk yarıda İzmir’deki derbide o dönem Yusuf Şimşek’in çalıştırdığı Denizlispor’a 1-0 yenildi. Devre arasında KSK’nin dümenine geçen Şimşek’in yanı sıra 3 Kasım 2013 tarihinde Alsancak Stadı’nda yapılan müsabakada yeşil-siyahlı formayı giyen Ahmet Arı ile Onur Alkan da eski takımlarına rakmip olacak. İki takım arasında bugüne dek oynanan 29 maçta Kaf-Kaf 7, Horoz 5 galibiyet aldı, 17 randevuda eşitlik bozulmadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!