Şanlıurfaspor, "zorlu viraj"a giriyor

Güncelleme Tarihi:

Şanlıurfaspor, zorlu viraja giriyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 13, 2014 13:13

PTT 1. Lig takımlarından Şanlıurfaspor, şampiyonluk hesabı yapan takımlarla yapacağı maçları en az kayıpla atlamak istiyor.

Haberin Devamı

Bu sezon kendi sahasında istediği sonuçları alamayan sarı-yeşilli ekip, 34 puanla 9. sırada bulunuyor. Önümüzdeki 5 hafta üst üste ligin iddialı takımlarından 1461 Trabzon, Balıkesirspor, Samsunspor, Bucaspor ve Ankaraspor ile karşılaşacak olan Güneydoğu temsilcisi, bu maçları kazanmayı hedefliyor. Kulüp basın sözcüsü Gökhan Gökmen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, üst üste zorlu maçlara çıkacaklarını anımsattı.

Ligi üst sıralarda tamamlamayı amaçladıklarını vurgulayan Gökmen, güçlü rakiplerine karşı ellerinden gelen mücadeleyi göstereceklerini dile getirdi. Üst küme hedeflerinden biraz uzaklaştıklarını aktaran Gökmen, "Bu maçlar sadece bizim için değil rakiplerimiz açısından da kolay olmayacak. Şanlıurfaspor camiası kenetlenerek ligi en üst seviyede bitirecektir. Futbolcularımızın bunu başarabilecek güçte olduğuna yürekten inanıyoruz. Bu maçlarda da taraftarlarımızdan destek bekliyoruz" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!